Muhammed Emin Erdem Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 154 12 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar internetim iyi ama OBS otomatik ayar yaptığı zaman 347 video Bit hızı veriyor Speedtest sonucum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2019
Arkadaşlar internetim iyi ama OBS otomatik ayar yaptığı zaman 347 video Bit hızı veriyor Speedtest sonucum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 12 Mayıs 2019 #2 Konu dışı ama neden Opera?
ImLordOfLies Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 106 Yer Kocasinan/KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem sorumlusu 12 Mayıs 2019 #3 Hocam Twitchte yayın yapıyorsan eğer bitrate in izlenmelere göre artıyor. Başlangıç için 50 takipçi falan görevleri var. Onları tamamladıkça zamanla artıyor.
Hocam Twitchte yayın yapıyorsan eğer bitrate in izlenmelere göre artıyor. Başlangıç için 50 takipçi falan görevleri var. Onları tamamladıkça zamanla artıyor.
AnarchyZone Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #4 Muhammed Emin Erdem dedi: Arkadaşlar internetim iyi ama OBS otomatik ayar yaptığı zaman 347 video Bit hızı veriyor Speedtest sonucum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 393574 Genişletmek için tıkla... konu dışı ama hangi interneti kullanıyorsunuz hocam ? O upload hızı hangi sağlayıcıda var
Muhammed Emin Erdem dedi: Arkadaşlar internetim iyi ama OBS otomatik ayar yaptığı zaman 347 video Bit hızı veriyor Speedtest sonucum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 393574 Genişletmek için tıkla... konu dışı ama hangi interneti kullanıyorsunuz hocam ? O upload hızı hangi sağlayıcıda var