DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Discord'da profilimin altında hep bu soru çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.989 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2025 #2 Bunu ilk defa görüyorum, Evet veya Hayır deseniz de sürekli çıkıyor mu? Modlanmış bir discord mu kullanıyorsunuz?
Bunu ilk defa görüyorum, Evet veya Hayır deseniz de sürekli çıkıyor mu? Modlanmış bir discord mu kullanıyorsunuz?
DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 Murat Can Şimşek dedi: Bunu ilk defa görüyorum, Evet veya Hayır deseniz de sürekli çıkıyor mu? Modlanmış bir discord mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hep çıkıyor ve normal discord kullanıyorum.Mod yok.
Murat Can Şimşek dedi: Bunu ilk defa görüyorum, Evet veya Hayır deseniz de sürekli çıkıyor mu? Modlanmış bir discord mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hep çıkıyor ve normal discord kullanıyorum.Mod yok.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.989 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2025 #4 DalyanAga dedi: Evet hep çıkıyor ve normal discord kullanıyorum.Mod yok. Genişletmek için tıkla... Bu beni etkinlik ayarım, sende de aynı mı bu seçenekler? Kapalıysa aç, açıksa kapat. Belki çözülür.
DalyanAga dedi: Evet hep çıkıyor ve normal discord kullanıyorum.Mod yok. Genişletmek için tıkla... Bu beni etkinlik ayarım, sende de aynı mı bu seçenekler? Kapalıysa aç, açıksa kapat. Belki çözülür.
DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #5 Murat Can Şimşek dedi: Bu beni etkinlik ayarım, sende de aynı mı bu seçenekler? Kapalıysa aç, açıksa kapat. Belki çözülür. Eki Görüntüle 2580283 Genişletmek için tıkla... Bende açık kapatmayı deneyeceğim.
Murat Can Şimşek dedi: Bu beni etkinlik ayarım, sende de aynı mı bu seçenekler? Kapalıysa aç, açıksa kapat. Belki çözülür. Eki Görüntüle 2580283 Genişletmek için tıkla... Bende açık kapatmayı deneyeceğim.