W whereismymindd Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar 30 AYT yapıyorum ama çoğu konum eksik özellikle fende. Zaten çok fazla bir artış beklemiyorum. Beş günde hani böyle belki şu konular hem çalışması kısa hem kesin çıkıyor diyebileceğiniz konular var mı?
Arkadaşlar 30 AYT yapıyorum ama çoğu konum eksik özellikle fende. Zaten çok fazla bir artış beklemiyorum. Beş günde hani böyle belki şu konular hem çalışması kısa hem kesin çıkıyor diyebileceğiniz konular var mı?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #2 Biyoloji 12. sınıf kısmı, bitkiye kadar olan kısım.
W whereismymindd Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #3 Katy Perry dedi: Biyoloji 12. sınıf kısmı, bitkiye kadar olan kısım. Genişletmek için tıkla... Fotosentez kemosentez çok zor gözüküyor hocam sistem de yarı yarıya biliyorum sizce sistem+bitki mi çalışsam fotosentez kemosentez yerine.
Katy Perry dedi: Biyoloji 12. sınıf kısmı, bitkiye kadar olan kısım. Genişletmek için tıkla... Fotosentez kemosentez çok zor gözüküyor hocam sistem de yarı yarıya biliyorum sizce sistem+bitki mi çalışsam fotosentez kemosentez yerine.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #4 whereismymindd dedi: Fotosentez kemosentez çok zor gözüküyor hocam sistem de yarı yarıya biliyorum sizce sistem+bitki mi çalışsam fotosentez kemosentez yerine. Genişletmek için tıkla... Neresi zor hocam en kolay yerler onlar. Dr. Biyoloji'nin geçen senki AYT kampından bakarsanız çok kısa sürede halledersiniz.
whereismymindd dedi: Fotosentez kemosentez çok zor gözüküyor hocam sistem de yarı yarıya biliyorum sizce sistem+bitki mi çalışsam fotosentez kemosentez yerine. Genişletmek için tıkla... Neresi zor hocam en kolay yerler onlar. Dr. Biyoloji'nin geçen senki AYT kampından bakarsanız çok kısa sürede halledersiniz.
W whereismymindd Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #5 Katy Perry dedi: Neresi zor hocam en kolay yerler onlar. Dr. Biyoloji'nin geçen senki AYT kampından bakarsanız çok kısa sürede halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakayım bir teşekkürler.
Katy Perry dedi: Neresi zor hocam en kolay yerler onlar. Dr. Biyoloji'nin geçen senki AYT kampından bakarsanız çok kısa sürede halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakayım bir teşekkürler.