Hızlı şarj adaptörü önerisi

KokoPops

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım telefon şu anlık POCO X3 NFC modeli orijinal şarj aletimi kaybettim bende almışken güzel sağlam kullanışlı bir alet alayım diyorum sonuçta telefon güncelledikçe bile sağlam güzel bir alet elimizin altında bulunsun. Dün Ugreen markanın 100W'lık Type-C to Type-C ara kablosunu aldım ama adaptör bulamadım daha. Bilen kişiler kafamdaki soruları cevaplayıp öneri sorabilir mi?

UGREEN 65W 4 Bağlantı Noktalı USB C GaN PD Şarj Cihazı

Bu şarj modelini düşünmekteyim ama orijinal adaptörüm 33W idi burada her çıkışın ayrı ayrı değeri mi olmakta yoksa hapsi akıllı olup 65'e kadar akıllı mı dağıtım yapıyor eğer daha güzel Type-C girişli bir model önerirseniz ona da bakabilirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
UGreen'in bu modeli için yeterli açıklama zaten yapılmış:

Cihaz toplamda max. 65W (ya da civarında) güç sağlayabiliyor.

Denmiş ki: "4 cihazı aynı anda şarj edin: USB C güç kaynağı 3 USB-C bağlantı noktasına ve 1 USB-A bağlantı noktasına sahiptir, maks. 65 W 4 cihaz için dağıtılabilir. Tek bir US- C bağlantısı için cihaz maks. 65 W güç sağlar ve tek bir USB-A portu için maks. 22,5 W güç kaynağı. Farklı cihazları aynı anda hızlı şarj edebilirsiniz."

Ancak bu özellikler sadece UGreen'e ait değil. Başka markaların (Anker, Spigen, USAMS, Syrox, Cellular Italia, BaseUS gibi) 65-67W olan şarj adaptörlerinin sadece bir USB-C ve bir USB-A çıkışlı olanları da var; onlarda da aynı mantık geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…