BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 946 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #11 Karşılaştığım en basit 2 makaleyi paylaşmak istedim. Hızlı Şarj Bataryaya Zarar Vermiyor - Zararlı değil Hızlı Şarj Etme, Pil Ömrünü Bitiriyor mu? - Zararlı
Karşılaştığım en basit 2 makaleyi paylaşmak istedim. Hızlı Şarj Bataryaya Zarar Vermiyor - Zararlı değil Hızlı Şarj Etme, Pil Ömrünü Bitiriyor mu? - Zararlı
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #12 Lyraess dedi: Bildiğim kadarıyla cihazın desteklediğinden daha fazla güç gelirse telefon o fazla enerjiyi almıyor. Yanlış olabilir, bir yerlerden hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj kartı o akımı kaldıramayıp yanacktır(örneğin 2 amper giriş isteyen telefona 4 amper verirseniz.Ama 2 amper isteyen telefona 2.5 akım verirseniz bi zararı olmaz.)
Lyraess dedi: Bildiğim kadarıyla cihazın desteklediğinden daha fazla güç gelirse telefon o fazla enerjiyi almıyor. Yanlış olabilir, bir yerlerden hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj kartı o akımı kaldıramayıp yanacktır(örneğin 2 amper giriş isteyen telefona 4 amper verirseniz.Ama 2 amper isteyen telefona 2.5 akım verirseniz bi zararı olmaz.)