LG V10 telefonum var. SD kart almayı düşünüyorum. Telefonun kendi okuma yazma hızını bilmiyorum. Performans düşüşü yaşamamak için minimum okuma yazma hızı ne olmalı ve hangi markayı önerirsiniz?
50 MB civarı okuma yazma oranı olan hafıza kartları işini görecektir. Samsung modellerine bakabilirsin, Sandisk modelleri de iyidir ama okuma yazma hızlarına dikkat et.
16 gb'lık bir model almayı düşünüyorum bütçem ise eğer 50 tl'ye kadar alabileceğim bir sd kart işimi görecekse o kadar. Lakin performans kaybı olmaması için 100 tl seviyesine çıkmak gerekiyorsa 100 tl de verebilirim.
50 MB civarı okuma yazma oranı olan hafıza kartları işini görecektir. Samsung modellerine bakabilirsin, Sandisk modelleri de iyidir ama okuma yazma hızlarına dikkat et.
Samsung Evo Plus serisini tavsiye edebilirim, 32 GB olan modeli 50 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Okuma yazma değerleri de 50 mb/sn civarlarındaydı. Eğer bütçeyi dert etmiyorsanız Samsung Pro Plus serisine bakabilirsiniz. Ama Evo Plus akıllı telefonlar için fazlasıyla yeterli.
SSD ile hafıza kartların okuma yazma hızlarını karşılaştırmak doğru değil. 50 MB okuma yazma hızı olan hafıza kartları senin için yeterlidir. Okuma yazma hızları daha yüksek olan modellerde var.