pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar TikTok, shorts videoları yapıyorum ve ekrana hızlı bir şekilde gelen yazıları otomatik bir şekilde nasıl yapabilirim? Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar TikTok, shorts videoları yapıyorum ve ekrana hızlı bir şekilde gelen yazıları otomatik bir şekilde nasıl yapabilirim? Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #2 Cap Cut'da yapabiliyorsun galiba. Bende bi aralar video yapıyordum ve oradan altyazı ekliyordum videodaki gibi.
Cap Cut'da yapabiliyorsun galiba. Bende bi aralar video yapıyordum ve oradan altyazı ekliyordum videodaki gibi.
pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #3 egezztrk dedi: Cap Cut'da yapabiliyorsun galiba. Bende bir aralar video yapıyordum ve oradan alt yazı ekliyordum videodaki gibi. Genişletmek için tıkla... Alt yazı yapıyor, bütün cümleyi otomatik yazıyor. Tek tek kelimeleri yazmıyor.
egezztrk dedi: Cap Cut'da yapabiliyorsun galiba. Bende bir aralar video yapıyordum ve oradan alt yazı ekliyordum videodaki gibi. Genişletmek için tıkla... Alt yazı yapıyor, bütün cümleyi otomatik yazıyor. Tek tek kelimeleri yazmıyor.