Hızlı şekilde kilo verme yöntemleri nelerdir?

RX 560 Tİ

Hectopat
Öncelikle boyum 1.81 kilom ise 87 şu anda. Bundan birkaç ay öncesine kadar 70-75 arasıydı kilom ve o dönem sürekli Fast food yediğim için 87 kiloya çıktım ve eski fit görünümümü kaybettim diyebilirim. Sürekli babamın yanında ofiste olduğum için spor yapmaya vaktim yok. Öğün düşürerek veya aç kalarak kilo verilir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Beyaz ekmeği tamamen kesersen ciddi bir kilo kaybı yaşarsın. Spor yapmasan bile hareketli olman ve ekmeği bırakmanın yanında kalori açığı oluşturman yeter.
Beyaz ekmek hiçbir zaman tüketmiyorum ama hareketli olmam pek mümkün değil dediğim gibi ofiste masa başında oturuyorum sadece. Kahvaltıda tüketebileceğim yormayacak hazır bir besin kaynağı var mı kilo vermemi kolaylaştıracak? Bu konularda pek bilgim yok hocam kusura bakma.

bol bol su içmek ekmeği tamamen bırakmak sebze ve protein ağırlıklı beslenmek ve en önemlisi düzenli kardiyo ve spor yapmak ama bunlardan daha önemli olan belli bir düzen ve disiplin oturtmak . imkansız birşey yoktur

Beyaz ekmek , Fast food , Şeker , Abur cubur
Bunları azalt Bol bol su iç ve koşu bandın varsa günde 1 saat kardiyo biraz mekik ip atlama gibi aktiviteler yapabilirsiniz yürüyüş veya bisiklette olur.

Kilo vermenin tek yolu kalori açığı olusturmaktır. Kalori açığını ya inanılmaz derecede yoğun antreman yaparak sağlayacaksınız -ki bu tercih edilen yol değil sadece destekleyici kısım- ya da diyetinizi duzenleyeceksiniz.

Kısacası, daha az kalori almaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…