Hızlı tarama yapılmıyor

WARTEX

Kilopat
Merhaba,

İlk olarak masaüstümde wallpaper adlı bir klasör vardı, içerisinde de birkaç tane duvar kağıdı. Daha sonra sağ tık "masaüstü arkaplanı olarak değiştir" demek istedim ancak sağ tıkladığımda Windows masaüstü kendisini yeniliyor ve dosya kapanıyor ancak sadece bu klasör içerisindeki dosyalarda oluyor. Daha sonradan da test ettim. .jpg uzantılı bütün dosyalarda hala aynı sorunu yaşıyorum.

Daha sonra virüs taraması yapayım dedim. Ayarlardan koruma kısmına girdiğimde BT yöneticiniz izin vermiyor gibisinden bir uyarı aldım (tam hatırlamıyorum ne yazdığını) daha sonra "tamam" dedikten sonra hızlı taramaya tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Ne bir uyarı ne başka bir şey.

Uygulama yüklerken SmartScreen çalışmıyor hatası alıyorum.

Bunların hepsi bugün ortaya çıktı, ya da ben yeni fark ettim. Orijinal Windows 10 kullanıyorum ve SSD üzeride kurulu. Patriot Burst 120 GB versiyonu. Sağlık %99 ve optimizasyon + Firmware güncel. En son battlenet Launcher yüklemiştim. Bir anda masaüstü kısayoluna tıkladığımda bu yolu bulamıyoruz gibisinden hata veriyor ancak Warzone kısayoluna tıkladığımda Launcher açılıyor.

Avast yükledim, herhangi bir diskimde virüs bulamadı.
Durduk yere böyle art arda sorunlar çıkmasının sebebi nedir sizce? SSD kaynaklı mı yoksa virüs vs mi?

Dosyaları WinRAR ile arşivleyip yeniden adlandır kısmından uzantısını .png olarak değiştirip deneyin.

Dosyaları WinRAR ile arşivleyip yeniden adlandır kısmından uzantısını .png olarak değiştirip deneyin.
Maalesef hocam. Aynen dediğinizi yaptım hala yeniliyor. Bilgisayarı restartladığımda sorun düzeliyor ancak bir süre sonra aynı şey başlıyor.

Maalesef hocam. Aynen dediğinizi yaptım hala yeniliyor. Bilgisayarı restartladığımda sorun düzeliyor ancak bir süre sonra aynı şey başlıyor.

Dosyalarınızı yedekleyip diskleri sıfırlayarak temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…