Hızlı ve kullanışlı tarayıcı önerisi

Microsoft Edge sade tasarım ve hızlı.

Hocam pop up'lar bloklu olmasın ona bakın bir. Bir de bazı sitelere kendi blocker'ı yüzünden giremeyebiliyor.

@Xilvo ne gibi görsellik? Ben şu an dikey sekme kullanıyorum. Bu sayılır herhalde. Yine de bir Firefox değil, kişiselleştirmesi kısıtlı.

Yani en son kullandığımda 2015 de kalma bir tasarıma benziyordu ama şimdi görsellerine bakdığımda Firefo'u biraz andırıyor. Öneriniz üzerine Brave'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklımda bir soru var reklam engelleyiciler vs. tam anlamıyla çalışıyor mu?

@roxy1881 Edge'i aşırı karmaşık buluyorum ben. Ayrıca Microsoft her yerde dayattığı için ayrı nefret ediyorum.

Aynen hocam size katılıyorum. Zorunda olmasam 5 dakika Windows bile kullanmam.

@Xilvo hocam ben Brave'in yerleşik engelleyicisinden ziyade uBlock Origin kullanıyorum. Brave'de yükleniyor. Dert etmeyin uBlock Origin kurarsınız. En iyisi o zaten. Brave'in engelleyicisi de uBlock Origin kadar reklam engelliyor paneline baktığımda. Bu arada Chrome Web Mağazasında uzun uzun uBlock Origin yazıp aratınca çıkıyor. uBlock diye bir reklam engelleyici var o normali değil.

Biliyorum hocam. Sağ olun.

@Akatshix anlamadım hocam ne demek istediğinizi.

En kötüleri bence.
Zaten anlatılmayacak farklı bir terim lazım hocam. log-in girişi için açılan sekme gibi farklı yardımcı sekmeleri açmıyor google'den giriş yapıp tekrar geçiş yapmam gerekiyor.

Hocam pop up'lar bloklu olmasın ona bakın bir. Bir de bazı sitelere kendi blocker'ı yüzünden giremeyebiliyor.
Evet pop up deniliyordu galiba bi bakayım.

Üsttekini açın hocam.

Engellediğinde URL bar yanında simge çıkıyor. Ona basarak da etkinleştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…