ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Hızlı ve öfkeli izlerken fark ettim aşırısı hoşuma gitti şu araba. Modelini bilen var mı?
berkaysvc Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #21 K.Makise dedi: Tokyo drift i düşününce kafamda six days war çalıyor Genişletmek için tıkla... Bence şu an açıp dinlemeli Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Tokyo drift i düşününce kafamda six days war çalıyor Genişletmek için tıkla... Bence şu an açıp dinlemeli
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2022 #22 txch00 dedi: Sen gel, arabadan hiçbir şey anlama, bir de bana Tofaş'ı falan savunursun sen! Kaybol şuradan ya! Genişletmek için tıkla... Ne yani , aracı çirkin bulmamdan benim arabadan anlamadığım anlamını nasıl çıkardın ? üstelik tofaşı savunabileceğim sonucuna nasıl vardın ? Kaybolayım mı Bu usluba sahip insanla zaten polemiğe gireceğimi düşündün sanırım. Artı 0 Eksi
txch00 dedi: Sen gel, arabadan hiçbir şey anlama, bir de bana Tofaş'ı falan savunursun sen! Kaybol şuradan ya! Genişletmek için tıkla... Ne yani , aracı çirkin bulmamdan benim arabadan anlamadığım anlamını nasıl çıkardın ? üstelik tofaşı savunabileceğim sonucuna nasıl vardın ? Kaybolayım mı Bu usluba sahip insanla zaten polemiğe gireceğimi düşündün sanırım.
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #23 391065 dedi: Bu fiyatlar ile saracak halimde, alacak halimde kalmadı zaten Genişletmek için tıkla... Bu günler de bir gün geçer diyelim. laislabonita dedi: Kaybolayım mı Bu usluba sahip insanla zaten polemiğe gireceğimi düşündün sanırım. Genişletmek için tıkla... Öylesine demiştim ya. Ciddiye almasaydın sen de keşke. Artı 0 Eksi
391065 dedi: Bu fiyatlar ile saracak halimde, alacak halimde kalmadı zaten Genişletmek için tıkla... Bu günler de bir gün geçer diyelim. laislabonita dedi: Kaybolayım mı Bu usluba sahip insanla zaten polemiğe gireceğimi düşündün sanırım. Genişletmek için tıkla... Öylesine demiştim ya. Ciddiye almasaydın sen de keşke.
berkaysvc Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #24 txch00 dedi: Bu günler de bir gün geçer diyelim. Öylesine demiştim ya. Ciddiye almasaydın sen de keşke. Genişletmek için tıkla... Ne zaman hocam ne zaman mezara girince mi? Artı 0 Eksi
txch00 dedi: Bu günler de bir gün geçer diyelim. Öylesine demiştim ya. Ciddiye almasaydın sen de keşke. Genişletmek için tıkla... Ne zaman hocam ne zaman mezara girince mi?
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #25 laislabonita dedi: @txch00 Eki Görüntüle 1479173 Genişletmek için tıkla... Kavga çıkmasın diye demiştim. Kavga edince daha mı iyi oluyor? Artı 0 Eksi
laislabonita dedi: @txch00 Eki Görüntüle 1479173 Genişletmek için tıkla... Kavga çıkmasın diye demiştim. Kavga edince daha mı iyi oluyor?
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #26 berkaysvc dedi: Bence şu an açıp dinlemeli Genişletmek için tıkla... Ben tekrar dinliyorum sarıyor. Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Ağustos 2022 #27 RX7 FD, Veilside diye geçiyor. laislabonita dedi: Her hali çirkin bir araba malesef Kimse güzel demesin birbirimizi kandırmayalım. Genişletmek için tıkla... Rotary'nin sesi yeter bro. Artı 0 Eksi
RX7 FD, Veilside diye geçiyor. laislabonita dedi: Her hali çirkin bir araba malesef Kimse güzel demesin birbirimizi kandırmayalım. Genişletmek için tıkla... Rotary'nin sesi yeter bro.