Hızlı Ve Öfkeli 7 nasıldı?

Erdem Tülübaş

Hectopat
Daha fazla  
Daha yeni vizyona girdi film. Eğer diğer filmleri gibi güzelse abimle sinemaya gideğiz. Görüşleriniz nelerdir?

Biletleri aldık, rahmetliyi son filminde izleyelim dedik birazdan göreceğiz, torium cinetech akar. :d

Ben bugün gittim. Film olarak güzeldi fakat eski Hızlı ve Öfkeli filmlerinde bi yarış yapılırdı. Çok fazla aksiyona kaymışlar.

Aynen ya ben de o kadar yarış vs. göremedim nedense. Bir de çok aceleye gelmişti film sanki. Biraz oradan biraz buradan her karakteri göstermeye çalışmşlar. Ama genel olarak iyi gibiydi.

Hafiften aksiyona kaymış, fakat yarışın da unutulmadığı bir film olmuş. Senaryo bitmiş hissini ben de yaşadım. Devam etmesi iyi olur. Senaryo, önceki serilerle bayağı bağlantılı. Senaryoyu tamamen anlamak için serinin tüm filmlerini izlemek gerek.
Benim en beğendiğim sahne, son sahneydi. Paul Walker ın yarışırken başka bir yola sapması, o sırada Vin Diesel in yaptığı konuşma ve önceki filmlerden sahnelerin araya girmesi bence çok etkileyiciydi. Aşırıya kaçmadan, güzel bir şekilde andılar.

İzlemek için delirdiğim ama izlemeyeceğim tek film Jason Statham kötü adamı oynuyor ve sonunda ya ölecek yada hapse girecek. Adam idolüm ölmesini görürsem bir daha filmlerini izlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…