Hızlı ve öfkeli 9 Sean Boswell geri dönecek mi?

Arabaya uçak motoru bağladıkları sahnede earlü gördük ama seanı 1 saniyeliğinede olsa gördük umarım fazla kalır en azından hanın dönüşünü onunda görmesi lazım 3 saatlik film bir yere kaçmıyor ya.

Bence hatırı sayılır sahneler şu şekilde olacak;
  • Dom'un aile konuşması.
  • Letty'nin Dom'un yanında durup her şeyi desteklemesi.
  • Roman'ın kız gördüğü sahneler.
  • Hobbs'un kas gösterileri.
Bu arada Cardi B oynuyormuş. Ne alaka!?
Hızlı ve öfkeli 11'de olabilir.
Daha çok var o halde . Üzücü.

Lucas Black normalde 3 yıllık sözleşmesi vardı film ile fakat zaman çizelgesine uymayacağı için göremedik diye tahmin ediyorum çünkü o zamanlar 17 yaşında bir çocuktu.

Şimdi gidip Tokyo Drift'i izleyip sonra 9'u izlesem şoklanmış gibi olurum lan ne oldu az önce Evo 9 sürüyorduk ne ara Jet sürmeye başladık

@352035 Film umarım 3 saat olmaz. Avengers versiyon aksiyon filmine döndü artık seri. Hobbs and Shaw filmi her ne kadar spin-off bir film olup seriye dahil olmasa bile dediğime örnek. Transformers ses efektleri vardı bildiğiniz. 3 saat boyunca uçuk kaçık, mantık dışı sahneler izlemek istemem. Yine çok uçuk şeyler izleyeceğimizden eminim ama insan yine de izliyor.

@Odyofil Dom'un finalde arabasının takla atmasını, sonrasında kurtulmasını ve barbekü partisini unutmuşsun.

bana göre hızlı ve öfkeli serisinin en iyi filmi Tokyo Drifttir çünkü serinin amacını ve konusunu anlatan azda olsa aksiyon olan en iyi filmdir o son yarıştaki sollama beni benden alıyor zaten

Şimdi gidip Tokyo Drift'i izleyip sonra 9'u izlesem şoklanmış gibi olurum lan ne oldu az önce Evo 9 sürüyorduk ne ara Jet sürmeye başladık
İlk film ve son film arasında çok fark var gerçekten ya...
@Odyofil Dom'un finalde arabasının takla atmasını, sonrasında kurtulmasını ve barbekü partisini unutmuşsun.
Evet ya onlarda vardı, özellikle aile ile yapılan bira günlerini unuttum...

Hanı öldüren adamı aileye almasıda trajikomik zaten onun yüzünden hanı geri getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…