Hızlı ve öfkeli 9 Sean Boswell geri dönecek mi?

Sanmam, katılırsa da çok saçma olur. Kötü karakter zaten kendisi, ek olarak Cipher ile iş birliği yapıyor.

Deckard Shaw aileye katıldı mı katılmadı mı? Han'ı öldürdü,(öyle biliyorduk) ama küçük Brian'ı kurtardı. 8. filmin sonunda da shaw ve toretto arasında bir gerginlik çıkmamıştı diye hatırlıyorum.

Bak kimsemin aklında kalmıyor film . Artık bitirilmesi gerekiyor.

@men0fhonor Boş ver Hızlı ve Öfkeliyi. Onun yerine 1 tur daha Star Wars izlerim daha iyi ...

Bak kimsemin aklında kalmıyor film . Artık bitirilmesi gerekiyor.

@men0fhonor boş ver hızlı ve öfkeliyi. Onun yerine 1 tur daha Star Wars izlerim daha iyi ...

Star Wars kanayan yaram hocam. Bir kere izledim sadece. O kadar beğendim ki ikinci izleyişimde o zevki alamam diye korkuyorum.

Hocam öncelikle ceza yediğim için yazamadım kusura bakmayın yabancı kaynaklara kadar araştırdım fakat kesin net bir bilgi yok şu anda sadece 2 ihtimal var bu da yönetmene kalıyor tek şansımız F9'da yarış sahnesini görmek.
Sanmam, katılırsa da çok saçma olur. Kötü karakter zaten kendisi, ek olarak cipher ile iş birliği yapıyor.

Basit senaryoyu söyleyeyim önce domun ekibine karşı savaş verecek sonra hep birlikte ciphere karşı birleşip cipherı bitiricekler ve aileye katılacak mutlu son (en basit ve kolay senaryo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…