Hızlı ve Öfkeli 9

Yer
El Fureidis
Biraz geç oldu farkındayım.

Ben şimdiye kadar hiç sinemaya gitmedim, hep evden izlerdim ama bu fragman bir başka! Beni o kadar çok etkisi içine aldı ki anlatamam, gideceğim 2 filmden bir tanesi Hızlı ve Öfkeli 9 diğeri ise Avatar 2. Sizin düşünceleriniz neler?

Han ne yapıyordu da 7 ve 8'de ortada yoktu onu iyi açıklamaları lazım. Zaten "fan service" hareketi Han'ın gelmesi.

Sanat eseri denecek filmler olmasa da bu tarz filmlerden ayrı bir zevk alıyorum. Çıktığında ilk fırsatta gideceğim.

Bu seriyi hiç sevmedim hiç de sevmem. Çok saçma geliyor bana, hızlı araba sürmeyi marifet sanan gençlerin izlediğini düşündüğüm bir seri. Neredeyse her sene benzer konulara sahip film çıkartıyorlar ve izleniyorda. Adamlar para kazanmanın hilesini bulmuş resmen.
Not: Bunlar benim görüşlerim sövmeyin sonra bana.

İçimden sövdüm o ayrı ama siz sadece genele bakmışsınız, olay sadece araba sürmek değil. Aile en büyük olaylarından birisi.

Hafiften suyu çıkıyor gibi serinin Açıkçası sinemadan ziyade artık evden izlemeyi tercih edebilirim. 5. filmden sonra biraz düştü kalite benim için. Görsellikten bahsetmiyorum. Görsellik tam gaz devam ama konu biraz sarmıyor artık beni.

Yani biraz fizik kurallarının dışına çıkmışlar son zamanlarda, hele de bu filmde ama aksiyona doyuyoruz izleyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…