emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #1 Hızlı ve Öfkeli 9'da sinemaya gittim ve orada iki araba dikkatimi çekti. Biri Japon adamın sürdüğü turuncu araba iken diğeri Toretto'nun büyük çocuğu kelin sürdüğü siyah arabaydı ve dikkatimi çekti. İsimlerini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Hızlı ve Öfkeli 9'da sinemaya gittim ve orada iki araba dikkatimi çekti. Biri Japon adamın sürdüğü turuncu araba iken diğeri Toretto'nun büyük çocuğu kelin sürdüğü siyah arabaydı ve dikkatimi çekti. İsimlerini bilen var mı?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 2 Eylül 2021 #2 Turuncu araba 2019 Model Toyota Supra GR, siyah olan araba ise 1970 Dodge Challenger.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #3 Filmi izlemedim ama filmin adını yazınca çıkan turuncu siyahlı araba Supra. Güncel modellerden. Dom da Charger kullanır anca. Görsel paylaşırsanız daha iyi bulunur.
Filmi izlemedim ama filmin adını yazınca çıkan turuncu siyahlı araba Supra. Güncel modellerden. Dom da Charger kullanır anca. Görsel paylaşırsanız daha iyi bulunur.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #4 Vavien. dedi: Filmi izlemedim ama filmin adını yazınca çıkan turuncu siyahlı araba Supra. Güncel modellerden. Dom da Charger kullanır anca. Görsel paylaşırsanız daha iyi bulunur. Genişletmek için tıkla... Challenger miş şimdi baktımda 70 model challenger.
Vavien. dedi: Filmi izlemedim ama filmin adını yazınca çıkan turuncu siyahlı araba Supra. Güncel modellerden. Dom da Charger kullanır anca. Görsel paylaşırsanız daha iyi bulunur. Genişletmek için tıkla... Challenger miş şimdi baktımda 70 model challenger.