Hızlı ve Windows benzeri Linux tavsiyesi

Hocam Pardus tavsiye eder misiniz?

Ufak bir Pardus deneyimim olmuştu lakin pek beğenmemiştim. Tabii ki isterlerinizi Pardus da rahatlıkla karşılar. Pardus'da da Xfce versiyonu var. Onu da kullanabilirsiniz.

Ubuntu kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Diğer dağıtımlara göre daha etkin bir kitle var. Daha çok güncelleme geliyor. Tavsiye ederim.

Bende 8 GB RAM R5 3600 var bende Linux tarzı bir sisteme geçmek istiyorum kurulumu Windows gibi mi daha mı zor.

Bende 8 GB RAM R5 3600 var bende Linux tarzı bir sisteme geçmek istiyorum kurulumu Windows gibi mi daha mı zor.

Hayır, Windows kurulumu gibi basitçe kurabilirsiniz.

Bu sisteme önereceğiniz stabil mi sürüm var mı genelde webte geziyorum.

Sisteminiz iyi. Dilediğiniz dağıtımı kurabilirsiniz. Ubuntu veya Linux Mint tavsiye edebileceğim dağıtımlardır.

Lite Linux tavsiye edebilirim. Ram kullanımı az ve sisteminizde rahat çalışacaktır.

KDE Neon önerecektim ancak konuya girince sisteminizi görüp önermekten vazgeçtim.
Debian + Xfce masaüstü öneririm. Hem kolay hem hızlı olur ve istediğiniz görünümü birkaç tıklamayla elde edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…