Hizli yukleme (upload) ISS tavsiyesi

xfinitygamers

Hectopat
Merhaba arkadaslar ben yeni geldim Turkiye'ye. Stream yapiyorum Twitch'de ve hizli 20 MB upload hizi istiyorum. Parasi problem degil, bana firma verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdaki Internet sağlayıcılarının müşteri hizmetlerini arayıp sorun.
Genelde İnternet sitelerine bireysel kullanıcı için böyle paketleri koymuyorlar.
Fiber hizmet sağlamıyorlarsa, ona göre ev bulmak ya da sundukları en yüksek yükleme hızına katlanmak zorundasınız. Kablonet simetrik paketleri var. Aylık 500 ₺ 20 indirme ve yükleme veriyorlar.

simitrik lar soyloyorlar frima var mi yani eve vermiyorlar malesef

Türknetin YAPA bölgesindeyseniz ve santraline yakınsanız 20 mbite kadar ve veya üzeri upload alabirsiniz, yoksa; Türkiyede şu anda 20mbit upload veren firma yok. Burası Türkiye, burası 100mbit downloda 4mbit upload verilen trajikomik silsileler ülkesi. Simetrik metro internet var ama kurumlar, orta büyük ölçekli işletmeler, oteller vs için. Evlere hizmet vermiyor firmalar. Süperboxa hız sınırlaması geldikten sonra bir cazibesi kalmadı. Bende süperbox kullanıyordum, hız sınırı yoktu, beni aradılar, şu tarihten itibaren hızınızı 20/5 sabitleyip, fiyatı düşüreceğiz dediler, bende iptal ettim. Telekom fiber geldi 100/4 aylık 119 TL. 20/5 süperboxa 180 TL vereceğime, 100/4 sabit telekom fibere 119 TL veririm dedim. Bulunduğun bölgede kablonet varsa abone ol, 20 tl'ye 100gb kota 10mbit upload hızı veriyorlar. Tabi değermi orası size kalmış. Burası Türkiye, vergiler zamlar, milleti söğüşleme, tavuk gibi yolma ülkesi. Benim yurtdışındaki vatandaşımda ülke uçuyor zannediyor. Herkes hakettiği gibi yönetilir, hakettiği gibi yaşar.
20mbit internete 500 tl vermek?!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…