Birinin videosunu bile indirince tekrar edit programına atınca bile görüntü kaybı yaşıyorsun. Ya da çektiğin bir fotoğrafı Instagramda arkadaşına gönderirken vs neyse.
Birinin videosunu bile indirince tekrar edit programına atınca bile görüntü kaybı yaşıyorsun. Ya da çektiğin bir fotoğrafı Instagramda arkadaşına gönderirken vs neyse.
Hızlı yapan bir program kalite kaybı yaratıyor demektir bana göre. Bitrate ne kadar düşük olursa o kadar hızlı yapar. Bilgisayarın render kapasitesi belli sonuçta, o hızı aşamazsın belli bir kalite üstü istiyorsan. Maalesef.
Çektiğim videolara sadece intro ve outro ekleyerek başka bir şey yapmadan paylaşmak istiyorum ama edit programımdan bunu yaptıktan sonra render alması çok uzun sürüyor. Bunu Online veya program yardımıyla kısa sürede yapabileceğim bir yol var mıdır?
Panzoid ile intro/outro oluşturun. OpenShot veya Camtasia ile de videoyu kaydedin.
Ben OpenShot'ı öneririm. Zamanında kullandığım ücretsiz, lightweight, kolay ve hızlı bir uygulama.
Panzoid ile intro/outro oluşturun. OpenShot veya Camtasia ile de videoyu kaydedin.
Ben OpenShot'ı öneririm. Zamanında kullandığım ücretsiz, lightweight, kolay ve hızlı bir uygulama.