Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Temmuz 2023 #21 omeerbey dedi: 20 dakikalık videonun başına sadece 10 saniyelik intro koyuyorum, hızlı bir yolu lazım Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ona bakmıyor hocam. İşlem şekli farklı işliyor.
omeerbey dedi: 20 dakikalık videonun başına sadece 10 saniyelik intro koyuyorum, hızlı bir yolu lazım Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ona bakmıyor hocam. İşlem şekli farklı işliyor.
omeerbey Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #22 Ellie Williams dedi: Bilgisayar ona bakmıyor hocam. İşlem şekli farklı işliyor. Genişletmek için tıkla... pek bilgim yok, sadece bir çözüm arıyorum.
Ellie Williams dedi: Bilgisayar ona bakmıyor hocam. İşlem şekli farklı işliyor. Genişletmek için tıkla... pek bilgim yok, sadece bir çözüm arıyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Temmuz 2023 #23 omeerbey dedi: pek bilgim yok, sadece bir çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm hızlı encoding yapabilecek bir bilgisayara sahip olmak.
omeerbey dedi: pek bilgim yok, sadece bir çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm hızlı encoding yapabilecek bir bilgisayara sahip olmak.
Mr.Tulpar Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 94 Yer Phoenix Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı 27 Temmuz 2023 #24 Crownguard dedi: DaVinci Resolve programının hızlı olduğunu duymuştum Yusuf Ipek'ten. Arkadaşın işini görmez mi? Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve'u uzunca bir süre kullandım ama render konusunda kısa sürermi bilmiyorum önceden 10 dakikalık video için 40 dakika render alıyordu davi.nci Resolve.
Crownguard dedi: DaVinci Resolve programının hızlı olduğunu duymuştum Yusuf Ipek'ten. Arkadaşın işini görmez mi? Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve'u uzunca bir süre kullandım ama render konusunda kısa sürermi bilmiyorum önceden 10 dakikalık video için 40 dakika render alıyordu davi.nci Resolve.