Lecl7rc Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 638 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Başlıktaki gibi site güvenli midir? WhatsApp üzerinden iletişim kurduğumda laptop bilgilerini istediler ve bugün gelip alabileceklerini söylediler. Teklifte yaptılar.
Başlıktaki gibi site güvenli midir? WhatsApp üzerinden iletişim kurduğumda laptop bilgilerini istediler ve bugün gelip alabileceklerini söylediler. Teklifte yaptılar.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 İsmi pek güven vermedi ama elden satış sonuçta elinizden alıp kacmazlar laptopu herhalde.
Lecl7rc Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 638 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #3 mexe dedi: İsmi pek güven vermedi ama elden satış sonuçta elinizden alıp kacmazlar laptopu herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha konuştum şimdi gelip alıyorlar bana parayı versinler yeter. Güvenilir bir yerse burada da değerlendirme yaparım.
mexe dedi: İsmi pek güven vermedi ama elden satış sonuçta elinizden alıp kacmazlar laptopu herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha konuştum şimdi gelip alıyorlar bana parayı versinler yeter. Güvenilir bir yerse burada da değerlendirme yaparım.