Hizliresim'de IP Logger olur mu?

Moxa

Femtopat
Bir süre önce bir Windows keyi aldım ve key çalışmadı büyük ihtimal satıcı dolandırıcı gibi biriydi veya ben öyle anladım. İşlemin nasıl yapıldığını göstermek için bana hizliresim linkleri yollamıştı. Ben bu linke tıkladım link gerçek hizliresim linki fakat içine IP Logger var mıdır? Varsa tehlikesi nedir söylerseniz sevinirim. Bu konuda biraz hassasım, takarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay kolay olmaz. IP adresiniz dinamikse bir interneti düğmesinden kapat aç yaparsınız, IP adresiniz zaten değişir. Bir tehlikesi olmaz.

IP adresinden başınıza iş açacak kadar donanımlı birisi Windows key satmayla uğraşmaz, merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörler izin verirse linkin önemsiz kısımlarını bozarak buraya atabilirseniz ve eğer virüs olduğunu öğrenirsek forumda ki kişiler de bilgilenir. Bu arada hızlıresim linkinden bir şey olmayabilir ama yine de kişi bazlı link göndermelerinde linki VirusTotal ile taratmanızı öneririm. Ayrıca taramada bir şey çıkmıyor da olsa VirtualBox gibi uygulama ile sanal ortamda test etmeniz daha güvenli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…