fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Eylül 2017 #1 Bu işaretlediğim şey gereğinden fazla disk ve RAM kullanıyor gibi geldi bana. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2017
Bu işaretlediğim şey gereğinden fazla disk ve RAM kullanıyor gibi geldi bana. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 27 Eylül 2017 #2 Şu an sistem ya virüs taraması ya da güncelleme yapıyor. Adın solundaki ok işaretine basarsanız açılan hizmetlerden ne yapıldığını anlayabilirsiniz. Ekleme: Belki Telemetry servisi de olabilir.
Şu an sistem ya virüs taraması ya da güncelleme yapıyor. Adın solundaki ok işaretine basarsanız açılan hizmetlerden ne yapıldığını anlayabilirsiniz. Ekleme: Belki Telemetry servisi de olabilir.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Eylül 2017 #3 Plyra dedi: Şu an sistem ya virüs taraması ya da güncelleme yapıyor. Adın solundaki ok işaretine basarsanız açılan hizmetlerden ne yapıldığını anlayabilirsiniz. Ekleme: Belki Telemetry servisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Defender kullanmıyorum, oto güncelleme de açık değil galiba. Telemetry nedir, eşitleme mi? Çok teşekkür ederim.
Plyra dedi: Şu an sistem ya virüs taraması ya da güncelleme yapıyor. Adın solundaki ok işaretine basarsanız açılan hizmetlerden ne yapıldığını anlayabilirsiniz. Ekleme: Belki Telemetry servisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Defender kullanmıyorum, oto güncelleme de açık değil galiba. Telemetry nedir, eşitleme mi? Çok teşekkür ederim.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 27 Eylül 2017 #4 Telemetry Nedir?
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Eylül 2017 #5 Plyra dedi: Telemetry Nedir? Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir de disk kullanımı bazen %100 oluyor problem olur mu?
Plyra dedi: Telemetry Nedir? Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir de disk kullanımı bazen %100 oluyor problem olur mu?
B BurakTR59_59 Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #6 Arkadaşlar merhaba. Bende Hizmet ana bilgisayar yerel sistem çok fazla disk kullanıyor yardım ederseniz mutlu olurum. Oyuna girdikten sonra anında %100'e çıkıyor disk Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar merhaba. Bende Hizmet ana bilgisayar yerel sistem çok fazla disk kullanıyor yardım ederseniz mutlu olurum. Oyuna girdikten sonra anında %100'e çıkıyor disk Lütfen yardım edin.