Selam benim PC Windows 11 ve Update hatası var Windows Update yapmıyor sanırım. Windows Update hizmetini etkinleştirmem gerekiyormuş ama ondan 2 tane var ve biri aktifleşmeyip hata veriyor diğeri ise aktif ama güncelleme yapmıyor. Neden olabilir çözüm var mı?
Selam benim PC Windows 11 ve Update hatası var Windows Update yapmıyor sanırım. Windows Update hizmetini etkinleştirmem gerekiyormuş ama ondan 2 tane var ve biri aktifleşmeyip hata veriyor diğeri ise aktif ama güncelleme yapmıyor. Neden olabilir çözüm var mı?
Kaspersky Premium , 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin ve tüm cihazlarınız için her türlü çevrimiçi tehdide karşı en iyi siber güvenliği elde edin.
Kaspersky Total securty için ücretsiz 93 günlük key sunuyorum herkes kullanabilir etkinleştirme bölümüne kopyala yapıştır yapmanız yeterli dileyen herkes kullanabilir. Key: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944