A Akif793 Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #1 Evet arkadaşlar, başlıktan da göründüğü gibi işletim sistemimdeki (Windows 7) "Hizmetler" bölümünde "Windows Update" yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Evet arkadaşlar, başlıktan da göründüğü gibi işletim sistemimdeki (Windows 7) "Hizmetler" bölümünde "Windows Update" yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
M Marigold Ziyaretçi 13 Haziran 2018 #2 Kötü amaçlı yazılımların bunu yaptığını daha önce gördük. İşletim sisteminizi Windows 10'a yükseltin.
Kötü amaçlı yazılımların bunu yaptığını daha önce gördük. İşletim sisteminizi Windows 10'a yükseltin.
A Akif793 Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #3 Silinen üye dedi: Kötü amaçlı yazılımların bunu yaptığını daha önce gördük. İşletim sisteminizi Windows 10'a yükseltin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı aldığımdan beri (2015) "Avast" adlı anti-virüs programını kullanıyorum. Sizce kullandığım işletim sistemi korsanmıdır?
Silinen üye dedi: Kötü amaçlı yazılımların bunu yaptığını daha önce gördük. İşletim sisteminizi Windows 10'a yükseltin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı aldığımdan beri (2015) "Avast" adlı anti-virüs programını kullanıyorum. Sizce kullandığım işletim sistemi korsanmıdır?