Hizmetler sekmesinde hata: 'Hata 1: Yanlış işlev'

Arda, büyük ihtimalle teknik bir sorun ben 2. mail attığımda bana şöyle yanıt verdiler:
-Bugün ufak bir güncelleştirme yayınladık lütfen Vanguard'ı ve Valorant'ı bilgisayarından kaldırıp tekrar yükler misin? Sorunun çözülecektir dediler.
Ben denemedim ama çözdüm işletim sistemi değiştirmekle.

Arda, büyük ihtimalle teknik bir sorun ben 2. mail attığımda bana şöyle yanıt verdiler:
-Bugün ufak bir güncelleştirme yayınladık lütfen Vanguard'ı ve Valorant'ı bilgisayarından kaldırıp tekrar yükler misin? Sorunun çözülecektir dediler.
Ben denemedim ama çözdüm işletim sistemi değiştirmekle.
banada yazdılar aynı şeyi ama sonuç nafile

Tamamen çözüm format arkadaşlar veya sisteminizde güncellemeleri denetleyin.

1587550521913.png

Güncellemelerde böyle bir hata alıyorsanız format on numara çözüm.

hiçbir şekilde güncellemem eksik değil driver olsun veya windows update olsun her şey güncel fakat yine aynı hatayı almaya devam ediyorum vgc yi başlatmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum format atmayı deniyorum fakat bilgisayarım açılmadan önce klavyemi görmediği için bios ayarlarına girip usbyi ayarlayamıyorum bu yüzden format atamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen burada toplanalım

hiçbir şekilde güncellemem eksik değil driver olsun veya windows update olsun her şey güncel fakat yine aynı hatayı almaya devam ediyorum vgc yi başlatmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum format atmayı deniyorum fakat bilgisayarım açılmadan önce klavyemi görmediği için bios ayarlarına girip usbyi ayarlayamıyorum bu yüzden format atamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen burada toplanalım
Ben işletim sistemi değiştirerek çözmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı