DesertPlayer
Decapat
typk3n , ben de mavi ekran alıyordum vanguard yüklüyken ve error 1 hatası veriyordu ama Windows 8.1 Pro sürümüne geçtim şimdi oyunu oynayabiliyorum.
başka çözümü vardır illakitypk3n , ben de mavi ekran alıyordum vanguard yüklüyken ve error 1 hatası veriyordu ama Windows 8.1 Pro sürümüne geçtim şimdi oyunu oynayabiliyorum.
banada yazdılar aynı şeyi ama sonuç nafileArda, büyük ihtimalle teknik bir sorun ben 2. mail attığımda bana şöyle yanıt verdiler:
-Bugün ufak bir güncelleştirme yayınladık lütfen Vanguard'ı ve Valorant'ı bilgisayarından kaldırıp tekrar yükler misin? Sorunun çözülecektir dediler.
Ben denemedim ama çözdüm işletim sistemi değiştirmekle.
format attım yine bisey degişmediTamamen çözüm format arkadaşlar veya sisteminizde güncellemeleri denetleyin.
Eki Görüntüle 542601
Güncellemelerde böyle bir hata alıyorsanız format on numara çözüm.
Ben işletim sistemi değiştirerek çözmüştüm.hiçbir şekilde güncellemem eksik değil driver olsun veya windows update olsun her şey güncel fakat yine aynı hatayı almaya devam ediyorum vgc yi başlatmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum format atmayı deniyorum fakat bilgisayarım açılmadan önce klavyemi görmediği için bios ayarlarına girip usbyi ayarlayamıyorum bu yüzden format atamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen burada toplanalım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.