Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 26 Ocak 2019 #1 SQL Server 2012 kullanıyorum. Hizmetlerden SQL Server başlat dediğim zaman bu hatayı alıyorum. Hatanın sebebi nedir?
SQL Server 2012 kullanıyorum. Hizmetlerden SQL Server başlat dediğim zaman bu hatayı alıyorum. Hatanın sebebi nedir?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 27 Ocak 2019 #2 Komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin. Kod:Panoya kopyala net stop MSSQLSERVER ENTER Kod:Panoya kopyala net start MSSQLSERVER ENTER
Komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin. Kod:Panoya kopyala net stop MSSQLSERVER ENTER Kod:Panoya kopyala net start MSSQLSERVER ENTER
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 28 Ocak 2019 #3 24099 dedi: Komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin. Kod:Panoya kopyala net stop MSSQLSERVER ENTER Kod:Panoya kopyala net start MSSQLSERVER ENTER Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi yazıyor. Son düzenleme: 28 Ocak 2019
24099 dedi: Komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin. Kod:Panoya kopyala net stop MSSQLSERVER ENTER Kod:Panoya kopyala net start MSSQLSERVER ENTER Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi yazıyor.