Sefaozcan Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 20 11 Ocak 2020 #1 Msconfing yapip hizmetleri devre disi biraktim. Ve sonra PC kapattim actim sifre girmeme ragmen yanlis. Guvenli modda da girmiyor lutfen yardim edin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2020
Msconfing yapip hizmetleri devre disi biraktim. Ve sonra PC kapattim actim sifre girmeme ragmen yanlis. Guvenli modda da girmiyor lutfen yardim edin.
Neyim Var Ki Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 80 11 Ocak 2020 #2 Neden hizmetleri kapatıyorsun ki? Bu da moda oldu. Arkadaşım ellemeyin şu hizmetleri.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 11 Ocak 2020 #3 Hotmail şifreni girmeyi dener misin?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Ocak 2020 #4 Yanlış bir hizmeti kapatmışsın, format time
Sefaozcan Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 20 11 Ocak 2020 #5 VGAMonitorluAdam dedi: Hotmail şifreni girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Hotmailik bisey yok cunku asus yaziyo orda SaviorAngel™ dedi: Yanlış bir hizmeti kapatmışsın, format time Genişletmek için tıkla... Hepsini devre disi birakmistim of of
VGAMonitorluAdam dedi: Hotmail şifreni girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Hotmailik bisey yok cunku asus yaziyo orda SaviorAngel™ dedi: Yanlış bir hizmeti kapatmışsın, format time Genişletmek için tıkla... Hepsini devre disi birakmistim of of
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Ocak 2020 #6 @Sefaozcan, keşke uğraşmasaydınız, Güvenli Mod'da başlamıyor demişsiniz ama Windows'u kurulum diski ile başlatıp oradaki başlangıç onarma (sanırsam adı oydu) seçeneğine inerek Safe Mode'yi(Güvenli Mod) seçebilirsiniz.
@Sefaozcan, keşke uğraşmasaydınız, Güvenli Mod'da başlamıyor demişsiniz ama Windows'u kurulum diski ile başlatıp oradaki başlangıç onarma (sanırsam adı oydu) seçeneğine inerek Safe Mode'yi(Güvenli Mod) seçebilirsiniz.