Hjc i71 vs Scorpion exo 520

yiitsx

Decapat
Merhaba, 8-9 bin TL bandında bütçem var ve bu iki kask arasında kalmış bulunmaktayım. Bu fiyat bandında alınabilecek daha iyi model var mıdır, yoksa da bu ikisinden hangisini neden tercih etmeliyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede rüzgar performansları, koruma vs. neredeyse çok benzer. Hangisinin şeklini beğeniyorsanız onu alın. İki mağaza da iyi ve güvenilir mağazalar ama yanlış bilmiyorsam HJC yedek parçası çok daha fazla bulunabilir bir marka ama benim tercihim açıkçası Exo 520 olurdu.

Bu bütçede rüzgar performansları, koruma vs. neredeyse çok benzer. Hangisinin şeklini beğeniyorsanız onu alın. İki mağaza da iyi ve güvenilir mağazalar ama yanlış bilmiyorsam HJC yedek parçası çok daha fazla bulunabilir bir marka ama benim tercihim açıkçası Exo 520 olurdu.
Teşekkür ederim, bugün Exo'yu denemeye gideceğim zaten. 60 cm'e beden tablosunda L diyor ama muhtemelen XL alırım. Peki LS2 Challenger modeli hakkında ne düşünüyorsunuz bu iki modelin yanında?

Bir de çene açılır kasklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sürüş esnasında kapalı kullanıldığı takdirde koruma açısından herhangi bir eksisi var mı kapalı kasklara nazaran? Ve bu bütçeye uygun bir çene açılır kask var mıdır?

Peki LS2 Challenger modeli hakkında ne düşünüyorsunuz bu iki modelin yanında?

Bir de çene açılır kasklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu bütçede hayır maalesef. Çene açılır alacaksanız birkaç model var ileri ve güvenli sürüşçülerin tercih ettiği. Schuberth C4/C5 ya da Shoei Neotec 2/3. Ben de Neotec 3 kullanıyorum.

Bu bütçede hayır maalesef. Çene açılır alacaksanız birkaç model var ileri ve güvenli sürüşçülerin tercih ettiği. Schuberth C4/C5 ya da Shoei Neotec 2/3. Ben de Neotec 3 kullanıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim hocam. Bu 3 kask arasından deneme şansım da olduğu için Exo 520'ye karar verdim. Son olarak Shark Ridill 2 hakkında bilginiz var mı, ne düşünüyorsunuz?

Gerek yok Shark şu bu falan. HJC ya da Scorpion iyidir.
520'yi gidip aldım hocam, teşekkür ederim. Yanlardan biraz sıkıyor ama üst taraf gayet iyi. Birkaç haftaya oturur diye düşünüyorum.

Düşünen arkadaşlar için kafa çevrem 60 cm, XL aldım tam istediğim gibi oldu. İçine maske de takacağım için beden tablosuna göre 1 beden büyük aldım.

520'yi gidip aldım hocam, teşekkür ederim. Yanlardan biraz sıkıyor ama üst taraf gayet iyi. Birkaç haftaya oturur diye düşünüyorum.

Düşünen arkadaşlar için kafa çevrem 60 cm, XL aldım tam istediğim gibi oldu. İçine maske de takacağım için beden tablosuna göre 1 beden büyük aldım.
Kafa Çevrem 61. Memnun musunuz ben de sipariş vereceğim. Xl Beden düşünüyorum.

Kafa Çevrem 61. Memnun musunuz ben de sipariş vereceğim. Xl Beden düşünüyorum.

Deneyip almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı