HK Mira S alınır mı?

Ben de Mira S almistim. Mira M bitmisti siparisi verdigimde. Switchleri cok kotuydu ilk geldigi zaman, alip da takmaya firsatimin olmadigi Kailh GM 8.0 vardi bosta duran, onlarla degistirdim. O kadar kablosuz farem var, onlarin yerine Mira S’i kullaniyorum, o derece begendim. Sensoru, yapi kalitesi, ozellikle de sekli cok rahat geliyor. 160₺’ye bedava gibi bir sey bu fare.

Benim elim 20 cm uzunluk 9 cm genişlik. Fingertip grip tutuyorum bakalım alışabilecek miyim

İşin garibi ikinci el uygun fiyata Logitech G PRO Superlight almıştım. Garantiye gönderdim bugün elime değişim olarak sıfırı geldi bu kadar ucuza hk kaliteli fare aldıktan sonra Logitech'in jelatinini açabilir miyim bilemedim

Son düzenleme:
Bende de var Superlight. Acikcasi HK’nin ufak olmasi daha rahat kullanmami sagliyor. Hybrid claw tutuyorum ve ellerim 18x9. Sizin yerinizde olsam HK rahatsa G Pro X’i satar daha iyi bir fare alirdim.

Bende de var Superlight. Açıkçası HK'nin ufak olmasi daha rahat kullanmami sagliyor. Hybrid claw tutuyorum ve ellerim 18X9. Sizin yerinizde olsam HK rahatsa G PRO X'i satar daha iyi bir fare alirdim.

Superlight'dan cok memnundum. Ancak sıfırı 2500 TL. 19 ay garantili 2250 bilemedin 2000'e satılır diye düşünüyorum. Bir mouse için bu meblaa benim için fazla. "Daha iyi bir fare alırdım" derken hangi fareden bahsediyorsunuz acaba? Superlight'ı alırken en iyi fare diye almıştım. Garanti değişim biraz piyango oldu. Ancak satıp tekrar +2000 TL'ye bir fare almak ne kadar mantıklı bilemedim.

Viper V2 Pro

https://www.amazon.com.tr/dp/B09QG4F5GZ?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_SY91YYR5DWAVKCDXXAES
Pulsar X2 Wireless

Lamzu Atlantis

İade kabul edilmez yazmışlar ya bide
Kanunlar gereği 30 gün içerisinde iade edilebilir. Garanti konusunda kim ilgileniyor onu da yazmamışlar

Hocam en kötü sahibindende 300-400 TL'ye satar kar edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…