MerMerXL Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Dosyaları yanlış mı koydum bilmiyorum ama yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
KS KS MerMerXL Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #11 Bir indirip baksanız olur mu? Çok lazım olduğu için. Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.304 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #12 MerMerXL dedi: Bir indirip baksanız olur mu? Çok lazım olduğu için. Genişletmek için tıkla... Hocan oyunlarla ilgili bilgim yok ama indirip bir deneyeyim. İsmail Karabacak dedi: Hocan oyunlarla ilgili bilgim yok ama indirip bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilgisayarınzdan silip bu linki indirin ve RAR'dan çıkartın. Ardından beni oku dosyasında yazan gibi oyunu kurun bir sorunla karşılaşmamanız lazım. Son düzenleme: 9 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
MerMerXL dedi: Bir indirip baksanız olur mu? Çok lazım olduğu için. Genişletmek için tıkla... Hocan oyunlarla ilgili bilgim yok ama indirip bir deneyeyim. İsmail Karabacak dedi: Hocan oyunlarla ilgili bilgim yok ama indirip bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilgisayarınzdan silip bu linki indirin ve RAR'dan çıkartın. Ardından beni oku dosyasında yazan gibi oyunu kurun bir sorunla karşılaşmamanız lazım.