hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Soru başlıkta.
NMS Nymphoides Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #2 Episode 1 ve Episode 2 dur. Half Life 2 Lost Coast sadece half life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dkda bitiyor.
Episode 1 ve Episode 2 dur. Half Life 2 Lost Coast sadece half life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dkda bitiyor.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Epsiode üzerinden devam et, Lost Coast ayrı paketi.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #4 Lost Coast hikayeye canon değil o yüzden episodeları oyna.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 23 Mayıs 2021 #5 Lost Coast çok kısa bir şey. Teknik ekip bir şeyler denemek istemiş. Episode 1 ile oyna.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 NMS Nymphoides dedi: Half-Life 2 Lost coast sadece Half-Life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dakikada bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış. Lost coast, Source motoruna eklenen yeni teknolojileri tanıtmak için yapılan küçük bir teknoloji demosu. Ana senaryo ile bağlı değil, oynamaya gerek yok.
NMS Nymphoides dedi: Half-Life 2 Lost coast sadece Half-Life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dakikada bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış. Lost coast, Source motoruna eklenen yeni teknolojileri tanıtmak için yapılan küçük bir teknoloji demosu. Ana senaryo ile bağlı değil, oynamaya gerek yok.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 Lost coastu yok saysak ta olur
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #8 Anladım, sağ olun.
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #9 NMS Nymphoides dedi: Episode 1 ve Episode 2 dur. Half-Life 2 Lost Coast sadece Half-Life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dakikada bitiyor. Genişletmek için tıkla... Source motorunun, yeni versiyonunun tanıtımı için bir demosu.
NMS Nymphoides dedi: Episode 1 ve Episode 2 dur. Half-Life 2 Lost Coast sadece Half-Life 3 için bir önizleme deneme gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Zaten 5dakikada bitiyor. Genişletmek için tıkla... Source motorunun, yeni versiyonunun tanıtımı için bir demosu.
NMS Nymphoides Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #10 arasyuksel dedi: Yanlış. Lost coast, Source motoruna eklenen yeni teknolojileri tanıtmak için yapılan küçük bir teknoloji demosu. Ana senaryo ile bağlı değil, oynamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... SDemir dedi: Source motorunun, yeni versiyonunun tanıtımı için bir demosu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şeyler denediklerini biliyordum fakat birileri half life 3 önizlemesi diye sallamış benim de aklımda öyle kalmış herhalde. Çok eski olay zaten
arasyuksel dedi: Yanlış. Lost coast, Source motoruna eklenen yeni teknolojileri tanıtmak için yapılan küçük bir teknoloji demosu. Ana senaryo ile bağlı değil, oynamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... SDemir dedi: Source motorunun, yeni versiyonunun tanıtımı için bir demosu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şeyler denediklerini biliyordum fakat birileri half life 3 önizlemesi diye sallamış benim de aklımda öyle kalmış herhalde. Çok eski olay zaten