Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 12 Ocak 2024 #1 HLTV'ye giremiyorum neden bilemiyorum. Eternal Fire'ın ve Fnatic'in gelecek turnuvaları maçları hakkında bilgi almak istiyorum ama giremiyorum. Mesela yakında sanırım Pro League başlayacakmış IEM falan ama hiç bilgi alamıyorum. Alternatif site var mı ki?
HLTV'ye giremiyorum neden bilemiyorum. Eternal Fire'ın ve Fnatic'in gelecek turnuvaları maçları hakkında bilgi almak istiyorum ama giremiyorum. Mesela yakında sanırım Pro League başlayacakmış IEM falan ama hiç bilgi alamıyorum. Alternatif site var mı ki?
4 463352 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1.308 Çözümler 11 12 Ocak 2024 #2 Alfirk dedi: HLTV'ye giremiyorum neden bilemiyorum. Eternal Fire'ın ve Fnatic'in gelecek turnuvaları maçları hakkında bilgi almak istiyorum ama giremiyorum. Mesela yakında sanırım Pro League başlayacakmış IEM falan ama hiç bilgi alamıyorum. Alternatif site var mı ki? Genişletmek için tıkla... İngiltere veya Rusya VPN ile girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Alfirk dedi: HLTV'ye giremiyorum neden bilemiyorum. Eternal Fire'ın ve Fnatic'in gelecek turnuvaları maçları hakkında bilgi almak istiyorum ama giremiyorum. Mesela yakında sanırım Pro League başlayacakmış IEM falan ama hiç bilgi alamıyorum. Alternatif site var mı ki? Genişletmek için tıkla... İngiltere veya Rusya VPN ile girebilirsiniz.
lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ocak 2024 #3 gosugamers isimli site benzer özellikleri taşıyor olabilir. Kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 12 Ocak 2024 #4 The Counter-Strike Wiki The Counter-Strike esports (CS2) wiki covering everything from players, teams, and transfers to tournaments and results, maps, and weapons. liquipedia.net En iyi alternatifi burası olur. Artı 0 Eksi
The Counter-Strike Wiki The Counter-Strike esports (CS2) wiki covering everything from players, teams, and transfers to tournaments and results, maps, and weapons. liquipedia.net En iyi alternatifi burası olur.
KS KS Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 12 Ocak 2024 #5 Metin Eren Türkmen dedi: The Counter-Strike Wiki The Counter-Strike esports (CS2) wiki covering everything from players, teams, and transfers to tournaments and results, maps, and weapons. liquipedia.net En iyi alternatifi burası olur. Genişletmek için tıkla... gibi. aslında çokta iyi değil sevemedim ama ne yapayım işte. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: The Counter-Strike Wiki The Counter-Strike esports (CS2) wiki covering everything from players, teams, and transfers to tournaments and results, maps, and weapons. liquipedia.net En iyi alternatifi burası olur. Genişletmek için tıkla... gibi. aslında çokta iyi değil sevemedim ama ne yapayım işte.