D dehalider Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Merhaba, benim işlemcim eski oldugu için Intel'in resmi sitesinde chipset driverini bulamıyorum. Chipset driverini nereden bulabilirim? İşlemcim: Intel Core i5-3230M Chipset türü: HM76.
Merhaba, benim işlemcim eski oldugu için Intel'in resmi sitesinde chipset driverini bulamıyorum. Chipset driverini nereden bulabilirim? İşlemcim: Intel Core i5-3230M Chipset türü: HM76.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Aralık 2020 #2 dehalider dedi: Merhaba, benim işlemcim eski oldugu için Intel'in resmi sitesinde chipset driverini bulamıyorum. Chipset driverini nereden bulabilirim? İşlemcim: Intel Core i5-3230M. Chipset türü: HM76. Genişletmek için tıkla... Bu Intel aracını kullanmayı deneyin bulabilir: Intel® Driver & Support Assistant
dehalider dedi: Merhaba, benim işlemcim eski oldugu için Intel'in resmi sitesinde chipset driverini bulamıyorum. Chipset driverini nereden bulabilirim? İşlemcim: Intel Core i5-3230M. Chipset türü: HM76. Genişletmek için tıkla... Bu Intel aracını kullanmayı deneyin bulabilir: Intel® Driver & Support Assistant
D dehalider Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 300319 dedi: Bu Intel aracını kullanmayı deneyin bulabilir: Intel® Driver & Support Assistant Genişletmek için tıkla... kullandım fakat ordada çıkmıyor chipset
300319 dedi: Bu Intel aracını kullanmayı deneyin bulabilir: Intel® Driver & Support Assistant Genişletmek için tıkla... kullandım fakat ordada çıkmıyor chipset
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Aralık 2020 #4 Bunu kurun olmazsa cihazın modelini belirtin. Yükle Chipset INF programı (intel.com)
D dehalider Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Bunu kurun olmazsa cihazın modelini belirtin. Yükle Chipset INF programı (intel.com) Genişletmek için tıkla... Olup olmadıgını nasıl anlarım ?
Kayseri Mantısı dedi: Bunu kurun olmazsa cihazın modelini belirtin. Yükle Chipset INF programı (intel.com) Genişletmek için tıkla... Olup olmadıgını nasıl anlarım ?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Aralık 2020 #6 Aygıt yöneticisinde ünlemli cihaz kalmazsa düzelmiştir sorun.
D dehalider Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: Aygıt yöneticisinde ünlemli cihaz kalmazsa düzelmiştir sorun. Genişletmek için tıkla... Aygıt yönetıcımde zaten ünlemli bi cihaz yok
Kayseri Mantısı dedi: Aygıt yöneticisinde ünlemli cihaz kalmazsa düzelmiştir sorun. Genişletmek için tıkla... Aygıt yönetıcımde zaten ünlemli bi cihaz yok
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Aralık 2020 #8 dehalider dedi: Aygıt yöneticisinde zaten ünlemli bir cihaz yok. Genişletmek için tıkla... O zaman niye sürücüsünü arıyorsunuz?
dehalider dedi: Aygıt yöneticisinde zaten ünlemli bir cihaz yok. Genişletmek için tıkla... O zaman niye sürücüsünü arıyorsunuz?
D dehalider Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #9 Kayseri Mantısı dedi: O zaman niye sürücüsünü arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra technopat videolarında hep kuruyolar.
Kayseri Mantısı dedi: O zaman niye sürücüsünü arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra technopat videolarında hep kuruyolar.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Ocak 2021 #10 Sizinki kurulmuş zaten, gerek yok kurmanıza.