Şu anda hmael (halkalı Mehmet Akif Ersoy meslek lisesi) de okuyorum. Okulu gözlemlediğim kadarıyla kekoluk taslayan birçok kişi var, öğretmenler hakkında daha 2. gün olduğu için net bir bilgi veremiyorum ama düzgün gibi duruyolar, tanıdık 2 kişi var biri yakın bir arkadaşım diğeri ortaokulda sadece sınıfta konuştuğumuz bir arkadaşım. Bu okulda ulaştırma okumayı düşünüyorum ama ulaştırma galiba 60'larda bir OBP ile alıyormus benim OBP em 83. bugün yolda orhan gazide okuyan arkadaşımla karşılaştım okulları konuşurken orhan gaziyi anlatmaya başladı. Söylediğine göre tanıdıklarımın yarısı o okulda, kekoluk taslayan kimse yokmuş, öğretmenler çok cana yakın dalga bile geçiyolarmış, okulda kapalı halı saha varmış, basketbol ve voleybol sahası varmış. Matematik hocası çok güzelmiş bana matematiği sevdiren o adam olacak galiba dedi (ikimizinde matematiği kötü). Söylediği kadarıyla biri 84 OBP ile nakil aldırarak orhan gaziye gitmiş sen de denesen alırlar bence dedi. Gelecekte host olmak istiyorum onu da ekleyem. Çok karışık yazmış olabilirim anlamadığınız bir şey varsa açıklayabilirim.