HMAEL vs OGAL

North12

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060TI
AMD Ryzen 5 7600X
32 GB RAM
Şu anda hmael (halkalı Mehmet Akif Ersoy meslek lisesi) de okuyorum. Okulu gözlemlediğim kadarıyla kekoluk taslayan birçok kişi var, öğretmenler hakkında daha 2. gün olduğu için net bir bilgi veremiyorum ama düzgün gibi duruyolar, tanıdık 2 kişi var biri yakın bir arkadaşım diğeri ortaokulda sadece sınıfta konuştuğumuz bir arkadaşım. Bu okulda ulaştırma okumayı düşünüyorum ama ulaştırma galiba 60'larda bir OBP ile alıyormus benim OBP em 83. bugün yolda orhan gazide okuyan arkadaşımla karşılaştım okulları konuşurken orhan gaziyi anlatmaya başladı. Söylediğine göre tanıdıklarımın yarısı o okulda, kekoluk taslayan kimse yokmuş, öğretmenler çok cana yakın dalga bile geçiyolarmış, okulda kapalı halı saha varmış, basketbol ve voleybol sahası varmış. Matematik hocası çok güzelmiş bana matematiği sevdiren o adam olacak galiba dedi (ikimizinde matematiği kötü). Söylediği kadarıyla biri 84 OBP ile nakil aldırarak orhan gaziye gitmiş sen de denesen alırlar bence dedi. Gelecekte host olmak istiyorum onu da ekleyem. Çok karışık yazmış olabilirim anlamadığınız bir şey varsa açıklayabilirim.

Arkadaşın anlattıkları 2 günlük deneyimleri mi yoksa 1 veya daha fazla senedir orada mı?

Arkadaşın anlattıkları 2 günlük deneyimleri mi yoksa 1 veya daha fazla senedir orada mı?
oda yeni başladı 2 günlük. Kontenjanlar dolar diye bu kadar hızlı yazdım şuan 8-9 kişilik yer varmış dediğine göre

Oda yeni başladı 2 günlük. Kontenjanlar dolar diye bu kadar hızlı yazdım şu an 8-9 kişilik yer varmış dediğine göre.

Ya bence 2 günlük deneyime pek güvenmemek lazım keko tipleri görmemiş olabilir eğer varsa veya hocalar hakkında 2 günde yorum yapılmaz ki çoğu hoca dönem başında melek bir de dönem ortası görün.

keko tiplerle pek işim yokta arkadaşlarımın çoğunun orda olması bide iyi bi okul olması cezbediyo çok arada kaldım

Keko tiplerle pek işim yokta arkadaşlarımın çoğunun orada olması bir de iyi bir okul olması cezbediyor çok arada kaldım.

Arkadaşlarınız oradaysa ve iyi olduğunu düşünüyosanız gidin hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam kontenjan kontrol sitesi mi ne vardı eğer anlıksa orası oradan kontenjan bakın bir.

Böyle diyor hocam.

Dosya Ekleri

• 1757435978790.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlarınız oradaysa ve iyi olduğunu düşünüyosanız gidin hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam kontenjan kontrol sitesi mi ne vardı eğer anlıksa orası oradan kontenjan bakın bir.
şöyle bir şey de var anadoluda ders çalışmak lazım onun içinde düzen oturtmam lazım ben o düzeni oturtabilir miyim bilmiyorum.

yok yani haydaa

hocam bende baktım şimdi bende 7 kontenjan gösteriyor

Doğru liseler mi acaba hocam birimizinki yanlış olabilir İstanbul Maltepe orhangazi Anadolu değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…