Hobby zeytinyağı özlü şampuan nasıldır?

Yer
İsimsiz Şehir
Arkadaşlar saçımı tarayıp önünü kaldırıyorum. Fakat saçlarım çok yumuşadığı için briyantin, wax, pudra işe yaramıyor bir süre sonra etkisi gidiyor. Saçı aşırı yumuşatmayan hacı şakir misali sert de yapmayacak şekil vermeye yatkın hale gelecek şampuan arıyorum. Gliss, Elidor, elseve, pantene gibi markaların hepsini kullandım pek verim alamadım.

fakat Hobby'nin zeytinyağlı şampuanı tam istediğim kıvama getirdi. Wax vb. sürmememe rağmen uyuduğumda bile saçım hala ayrık çizgisi duruyordu. Fakat 60TL olduğu için güven edemiyorum. Bu şampuanı önerir misiniz ya da alternatif söyler misiniz?

Dalin de çok yumuşatıyor hocam. Hobby hakkında fikriniz var mı acaba?
Ben açıkçası ürünleri fiyatlarına göre değerlendirmiyorum. Kronik cilt hastalığım var ve kepek sorunu çokça yaşıyorum dönem dönem, çok fazla şampuan kullandım, çok para harcadım. En son İpek markasında çok rahat uzun süreli sonuç aldım. Bu konuda elbette bir uzman değilim fakat çok sık saç yıkamıyorsanız iyi bir durulama ile içeriği çok iyi olmasa bile Hobby ile bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kaldı ki uzun süredir piyasada olan bir marka sorunlu bir marka olsa bu kadar tutunamaz diye düşünüyorum. Yine de çok endişeniz varsa bir dermotolog'a danışabilirsiniz. Kendi fikrimce bir sorun yaşamazsınız.

Hocam Hobby alınca deneyip söyler misiniz aynı sorun bende de var çok yumuşatınca wax tutmuyor. Bi de sprey sıkınca suriyeli gibi oluyorum onu nasıl çözeriz spreyden sonra fön tutunca biraz rahatlatıyor o ıslaklık gidiyor ama sürekli onla uğraşmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı