"Hobbyturkey" güvenilir mi?

Limitless0435

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, bugün ASUS Dual RX 6700XT ekran kartı alacağım. Fiyatı 8514TL. Satıcı ise hobbyturkey sizce alınır mı? Veya Sinerji'den XFX RX 6700XT mi almalıyım?

ASUS Radeon RX 6700 XT Dual:

XFX Radeon RX 6700 XT speedster SWFT 12 GB:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar, bugün ASUS Dual RX 6700XT ekran kartı alacağım. Fiyatı 8514TL. Satıcı ise hobbyturkey sizce alınır mı? Veya Sinerji'den XFX RX 6700XT mi almalıyım?

Alışveriş yaptığın yer Trendyol, merak etme o sadece satıcı, eğer sorun olursa Trendyol zaten arkanda duracaktır. Adamların 48 sayfalık (48 e yakın) sözleşmesi mevcut için ferah olabilir yani.

Edit: Konuyu şimdi anladım satıcıdan alıyorsunuz hocam güvenilir merak etmeyin.

Hobbyturkey, ramosbilişim, gameworktech vs...
Bu tarz satıcılardan alışveriş yapmaktan kaçınmanızı öneririm.

Hobbyturkey, ramosbilişim, gameworktech vs...
Bu tarz satıcılardan alışveriş yapmaktan kaçınmanızı öneririm.
Mahalle arası kara cahil bilgisayarcı olabilme ihtimalleri olduğu için olabilir :) :D Katılıyorum bu arada.

26 Kasım 2024 Tarihinde n11 sipariş verdiğim tray intel işlemciyi güvenle elime ulaştı. Yanlış model sipariş verdğim için iade işlemi başlattım. MNG kargo ile ürünü kargoladım 3 gün içinde ücret iadem yapıldı. İlk kez sorunsuz bir n11 iadesi sonuçlandığını gördüm firmaya buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı