Hobi önerisi

umutkkr

Femtopat
Daha fazla  
17 yaşındayım aktif olarak spor ile uğraşıp kitap okuyorum. Biraz daha farklı insanlarla tanışmamı sağlayacak bir hobi arıyorum, gelecek yaz yüzmeye gitmeyi düşünüyorum ama kışın da bir şeyler yapmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam kendini geliştireceğin yaştasın ufak tavsiyem hobi edineyim kafasıyla değil de sevdiğin şeyleri bulup onları hobi olarak yapmalısın bunu bizim söylememiz doğru olmaz hobi olarak animasyonlarda yapabilirsin beat de yapabilirsin okçuluk, golf, bilardo falan da yapabilirsin sen farklı farklı merak ettiğin şeyleri dene zaten hobin olur bakacaksın çok farklı şeyler hobin olacak.

Diyanet gençlik merkezlerinde güzel aktiviteler yapılacak ortam ve program ayarlanıyor. Tavsiye ederim inşaAllah.

Çok doğru söylüyorsun da bu konuda iki sorunum var hem kendimi yeterince tanıdığımı düşünmüyorum hem de hobilerimin toplumun garip bulduğu kısımda olmasından korkuyorum bu yüzden yukarıda özellikle farklı insanlarla tanışma bölümünü ekledim ki popüler bir hobi olsun.

Dostum toplumu bu kadar takma bende senin yaşlarında herkes Celal Şengör sanıyordum çünkü herkes sosyal medyada kendini öyle anlatıyor fakat Türkiye'de yaşıyoruz toplumun en normal hobisi bile 101 oynamak ayrıca zaten her türlü hobide farklı farklı insanlar ile tanışacaksın örnek veriyorum yakın zamanda kelebek sallama gibi hobi ile uğraşıyordum antrenman kelebeği alıp Discord'larda insanlar ile konuşuyordum hobisi olmayanlar utansın ben niye utanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…