rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #11 Sokak dövüşü için şahsen güreş öneririm ama.
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #12 rzxeroz dedi: Sokak dövüşü için şahsen güreş öneririm ama. Genişletmek için tıkla... profesyonel olarak yapmayacağımı ve maçlara çıkmak istemediğimi belirttim, sadece kendimi savunma ve 1-2 teknik için yazılmak istiyorum.
rzxeroz dedi: Sokak dövüşü için şahsen güreş öneririm ama. Genişletmek için tıkla... profesyonel olarak yapmayacağımı ve maçlara çıkmak istemediğimi belirttim, sadece kendimi savunma ve 1-2 teknik için yazılmak istiyorum.
rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #13 10MG dedi: profesyonel olarak yapmayacağımı ve maçlara çıkmak istemediğimi belirttim, sadece kendimi savunma ve 1-2 teknik için yazılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi sokakta savunacağınız için güreş daha çok işinize yarar diye düşünüyorum ama boksta olur tabiki de.
10MG dedi: profesyonel olarak yapmayacağımı ve maçlara çıkmak istemediğimi belirttim, sadece kendimi savunma ve 1-2 teknik için yazılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi sokakta savunacağınız için güreş daha çok işinize yarar diye düşünüyorum ama boksta olur tabiki de.