Dostum sen yine de bir takımın seçmelerine git eğer cidden iyi performans sergiler isen seni neden almasınlar ki? Tabii kulubün akrabasının çocuğu seçmelere girmez ise.
Dostum senin cebinden çıkan bir para yok veya sana eksisi yok dene olmazsa başka kulube git olmazsa yine başka kulube git. Ama dediğim gibi çok fazla torpil dönüyor.
Dostum senin cebinden çıkan bir para yok veya sana eksisi yok dene olmazsa başka kulube git olmazsa yine başka kulube git. Ama dediğim gibi çok fazla torpil dönüyor.
Hocam siz şehirde mısınız anlamadım da? Mesela ben esenyurttayım ya esenyurt'un bir mahallesinin takımı oluyor o takıma ücretsiz bir şekilde üye olunabiliyor diyorlar seni deneyebiliyorlarmış yani.
Hocam siz şehirde mısınız anlamadım da? Mesela ben esenyurttayım ya Esenyurt'un bir mahallesinin takımı oluyor o takıma ücretsiz bir şekilde üye olunabiliyor diyorlar seni deneyebiliyorlarmış yani.
Hocam ben bursadayım fakat merkezden 80km kadar uzağım yani bir kasabadayım burada çok fazla köy var ve köyler gençlerini ve orta yaşlı kişiler oynuyor.
Anladım hocam onu kastettim işte bir arkadaş buralara üye olunabiliyor diyordu. Neyse hocam bizden geçmiş galiba. Artık derslerden bıktım ama bir spora gitmek istiyorum ne olabilir sizce?
Anladım hocam onu kastettim işte bir arkadaş buralara üye olunabiliyor diyordu. Neyse hocam bizden geçmiş galiba. Artık derslerden bıktım ama bir spora gitmek istiyorum ne olabilir sizce?
Her ne kadar okuma hevesi kaçsada maalesef okumak zorundayız fakat okumak bize en fazla ne kazandırabilir ki? Doktor olsan 70bin alsan yine sanayideki kaportacı ustadan çok çok daha az alıyor olacaksın bir de çok saçma insanlar ile uğraşacaksın maalesef. Spor her zaman yapılır en çok futbolu seviyor isen futbol oyna, izle örneğin çok uçtan örnek vereceğim fakat jamie vardy 23 yaşında fabrika işçisiydi. Ne istiyorsan onu elde edene kadar elinden geleni yap.