Hobi Olarak Silah, Bomba, Top Çizimleri Yapmak

mcimentr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben hobi olarak savaş alanında kullanılabilecek ve düşmana ciddi anlamda büyük hasarlar verecek bombaların, silahların ve benzeri gereçlerin çizimlerini/tasarısını yapıyorum. Hemen hemen hergün kafamda yeni fikirler oluşuyor ve bunları kağıda döküyorum. Bu çizimlerimi nereye gösterebilirim? belki ordumuza bi faydam dokunur diye düşünüyorum ama nereye nasıl ulaştırırım hiçbir fikrim yok.

EK: Kendi kafamda/fikir olarak ve görsel olarak geliştirdiğim bazı silahların sadece tek bir atışla %70 ve üzeri bir ihtimalle düşman helikopterini düşürebileceğini düşünüyorum. Ciddi anlamda büyük düşüncelerim var.

Bu çizimlerini grafik tabletler ile sanal ortama döküp ilgili yerlere projelerini mail atabilirsin belki.

İlgili yerler neresi diye sorma hiçbir fikrim yok

Fizik - Mühendislik bilgin - eğitimin olmadan yaptığın çizimlerin hiçbir anlamı yok açıkçası. Düşünce gücüyle olmuyor maalesef, yollasan bile ciddiye alınacağını sanmam.

Gerekli yerlere nasıl ileteceksin fikrim yok. Yaptığın çizimleri nükleer, katıhal, atom, mekanik, termodinamik, elektromanyetizma ve türevi alanlara göre mi yapıyorsun? Estetik olarak güzel çiziyor olabilirsin de olay çizimde bitmiyor ki. Yaptığın bir hata bile roketin saçma sapan ivmelenmesine sebep olur. İlgili alanlarda gelişirsen bir katkın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…