Oyun oynamak, oyun motoru tasarımı ve geliştirmesi, oyun oynamak, background kodlar üzerine çalışmak, oyun oynamak, Steam indirim pususuna yatmak, oyun oynamak, Cyberpunk 2077 beklemek... oyun oynamayı daha önce söylemiş miydim?
Müzikle ilgileniyorum. Yaklaşık 10 senedir davul çalıyorum.
Sporla küçüklükten beri uğraşıyorum. Çok sakatlık yaşadım ama hala bırakmıyorum. Profesyonel de oynadım voleybol takımlarında, profesyonel yüzdüm de. Hala amatör olarak devam ediyorum. Sakatlıklarım geçince yenisi olana kadar haftada 1 muhakkak facebook üzerinden açılan etkinliklere katılıp amatör voleybol oynarım.
Arkadaşlarımla buluşur oyun oynarız. Pis 7li, 101 gibi.
Kendine göre düzgün bir kitap bulursam okurum. Genel olarak kitap okumayı seven biri değilim. Daha doğrusu roman okumayı seven birisi değilim. Okuduğum kitaplar hep felsefik ve psikolojik.
Bilgisayarda zaman geçirmeyi de çok seviyorum. Sadece oyun olarak değil. Haber okumayı, internette araştırma yapmayı.
Dron ile video çekimi yapıyorum.
SD kardım da doldu, bilgisayarım olmadığından ne harici HDD'ye atabiliyorum ne de görüntüleri işleyebiliyorum.
Varken de işleyemiyordum orası ayrı ama olsun