Hobiniz var mı?

Benim yok. Aşırı üşengecim. Ürün incelemesi izlemem ve erken yatmam gerekirken kulağımda kulaklık Spotify 126 şarkılık listemi bitireceğim. Yeni hazırladım.
Yok hobim oyunu bıraktım film/dizi izliyim dedim ama yok wednesday bitirdim yenilerine balıyım dedim sarmadı sıkıldım film/dizi izlemekte benlik değil.
Konuyu öne çıkarttım.

Yok hobim oyunu bıraktım film/dizi izliyim dedim ama yok wednesday bitirdim yenilerine balıyım dedim sarmadı sıkıldım film/dizi izlemekte benlik değil.

Ayrıca şarkı editleri yapmak hobim. 2 gündür +13,7k ve +9k izlenen videolarım daha çok motive ediyor . Niyetim 1k takipçi olup yavaş yavaş yükselmek inşallah.

Bilgisayarlarin donanimlariyla ugrasmak, Linux ile ilgili yeni seyler denemek, bu aralar sunucu isleri.
Bir ara sanal makinelerle ugrasiyordum, arada yapiyorum hâla

Uyanıp PC başında GTA San Andreas oynamak
17 00 civarlarında YouTube izlerken kahve içmek

Son 1 haftadır Technopat sosyalde gezinmeyide severim

Son birkaç gündür halsizim ve yorgunum o yüzden PC açmıyorum.

Benim yok. Aşırı üşengecim. Ürün incelemesi izlemem ve erken yatmam gerekirken kulağımda kulaklık Spotify 126 şarkılık listemi bitireceğim. Yeni hazırladım.

Sapık sanmayın, ama ben Serkan Altunorak'ın fotoğraflarına bakıyorum.

Mekanik, elektrik ve elektronik, figür boyama, bisiklet, bilgisayar oyunları, fotoğrafçılık Ahşap ve deri işleri

Ahşap ve deri ile uğraşmaya yeni başlıyorum.
Aşırı amatörüm ama ilk yaptıklarım umut verici. Sanırım mekanik ve elektronik atölyemi geliştirip ahşap ve deri ekipmanlarınıda toplamaya başlayacağım.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…