Hoca ayrımcılık yapıyor

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu konu önceki konu gibi troll değil ve dalga geçmeyin. Arkadaşlar dün bir gezimiz oldu ve bizim müzeyi gezmemiz için süre verdiler. Bizde 2dk soluklanmak istedik.

Ve banka oturduk yan bank boş olmasına rağmen hoca bizi yani erkekleri kaldırdı ve kızları oturttu. Onlar oturabilir dedi bunun gibi olaylar daha var okulda da bir kız benim masama yanlışlıkla su döktü ve birkaç kitap çöp oldu. Bende hocaya söyledim ve hocadan sen kesin bir şey yapmışsındır sen haksızsındır o kız bir şey yapmaz gibi bir yanıt aldım.

O kızla denemede başabaşım ve bir kere onu geçmiştim ve bunu hocaya söyledim. Hocadan çok iyi bir deneme çıkardığım için övgü beklerken kızı geçtim diye üzüldüğünü gördüm ancak o beni geçince benimle her teneffüs dalga geçiyor. Deneme sonucunu gözüme sokuyor ve çok kötü yaptıysam ailemi arayıp yasak koydurtuyor ve neden ayrımcılık yaptığını sorduğumuzda şaka diyor. Artık bıktım dalga geçmesinden ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cimere yaz

Ailene anlat, yaz CİMER'e. Çok büyük küfür etmek isterdim de etmiyorum. Aynı durumun benzerini ortaokulda ve lisede yaşadım. CİMER'e şikayet edersen paşa paşa hakkını verirler.

CİMER'e ver, ben bir ara vermiştim resmen puan vererek rüşvet vermişti bana.
Aynısı şu an benim okulumdada var, fazla takmıyorum, haklarımı arıyorum genelde.
Veya babama söylüyorum, ufak bir konuşma ile korkuyor zaten.

Hoca kadın mı erkek mi? Müdürle konuş, bir gelişme olmazsa ailen dilekçe versin. Tüm ülke yavaş yavaş kafayı yiyor bu ne biçim öğretmen anlamış değilim. Akli sorunları var herhalde.

Hoca kadın mı erkek mi? Müdürle konuş, bir gelişme olmazsa ailen dilekçe versin. Tüm ülke yavaş yavaş kafayı yiyor bu ne biçim öğretmen anlamış değilim. Akli sorunları var herhalde.
Genelde kadın oluyor bu hocalar, biraz feminemler.

Hocam dalga geçmeyin yazmışsınız ama....

Neyse kendimi tutup ciddi şekilde cevap vereyim. Hocayı CİMER'e şikayet etmek eğer ortalama ya da ortalama altı bir lisedeysen işe yaramıyor (arkadaşım meslek lisesinde okuyor, bir öğretmen ona sürekli sebepsiz hakaret ediyormuş ancak şikayet edilse de sonuç alınamamış). Velinle konuşabilirsin, müdüre şikayet edebilirsin. Ailen benimkinin aksine anlayışlı ve destekleyici ise sana hak verirler, hocayı bizzat kendileri şikayet eder.

Hocam geç gördüm mesajları hoca kadın.

Dalga geçilecek bir şey göremiyorum aslında. Küçük gördüğünüz şeyler insan psikolojisini, mentalini ve özgüvenini epey etkileyen durumlar. Aynısını seneler önce ortaokulda ve lisede yaşamıştım. Oradan biliyorum. Hala daha kinliyim. Lisedekini CİMER'e şikayet etmiştim Allahtan'da aklım ermediği için ortaokuldakini edememiştim. Hala ona üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…