Hoca ayrımcılık yapıyor

Hocam arkadaşlarım fazla ciddiye alıyorsun diyorlar ancak beni anlamıyorlar bence çünkü onlara çok yapmıyor sırf o kızla yarıştayım diye bana daha çok yapıyor bence.

Dalga geçilecek bir konu yok ortada, arkadaş dümdüz ayrımcılığa, ve psikolojik bir baskıya maruz kalıyor.

Hocam eklemeyi unutmuşum savunma olarak şunu diyor sınıfta topu topu 2 kız var siz onları dışlıyorsunuz diyor kız ona ayrımcılık yapıldığının farkında ve kötüye kullanmıyor dışlamamızda yalan gayet konuşulabilir biri herkes konuşuyor. Ayrıca aklıma bir olay daha geldi hoca quiz yaptı ve bir çocuk o kızla aynı hatayı yaptı kıza 99 çocuğa 95 vermişti.

Müdüre şikayet edebilirsin.

Diğer hocalar bu kadar yapmasalarda yine böyleler bir şey olmaz ondan. Müdürde öyle bütün hocalar neredeyse kız.

Şaka olsun diye yazmıştım onu, arkadaş dalga geçmeyin demese aklıma bile gelmezdi muhtemelen.
Böyle feminazi hocalara karşı pek yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki. Ancak topluca artı ailelerinizle birlikte şikayet ederseniz bir sonuca varırsınız.

Hocam lisede değilim ve CİMER için yaşım yetmiyor sanırım.

Kızı yazılılarda geçtim dalga geçemez yarın.

Arkadaşlar sağ olun gerek kalmadı dönem arasında gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…