Hoca beni aşağılıyor

Girdiğimiz denemeyi çözüp direkt bana sorması beni aşağılıyormuş gibi geldi.

@Punisherr2113

?​

yaratıcı bir cümle oluşturun ve kelimelerinizin arasında söyleyin ama müdüre şikayet ederse sizde beni aşşaladığını söyleyin müdür şahit var mı derse arkadaşlarınızı gösterin.

Girdiğimiz denemeyi çözüp direkt bana sorması beni aşağılıyormuş gibi geldi.
Dediğim gibi dostum alıngansan bu konuda sana böyle gelmiş olabilir. Bana hoca senle iletişim kurup, seni motive etmeye çalışıyor gibi geldi. İşi gücü yok adamın 1200 öğrenci içinden seni bulup, seninlemi dalga geçecek.

Öğretmenler sevdikleri öğrenciye takılmayı sever. Bahsettiğim hocam laboratuvar derslerinde hata yaptığımda senden adam olmaz derdi. Bölüm birincisiydim.

Arada takılırlar, böyle herşeye alınganlık yapmayın. Bugün okulda bu kadarcık şeyden dolayı bu hale geliyorsanız, yarın iş hayatına girince hüngür hüngür ağlarsınız.

Kanka burada öyle aman aman zorbalama görmedim.
Yapmayın Allah aşkına benim ortaokul'da gördüğüm zorbalık yanında bir hiç bu.
İlla cevap mı vermeniz gerekiyor he diyip geçin şu konuları.
Önünde senin sınav var takıldığın yere bak 'HOCAM BENİ AŞAĞILIYOR'.
Haklısın hocam de geç.
Ya da sen de onunla birlikte gül.

İnsanları fazla takıyorsunuz. Şakalaşmış sizinle hocanız, fazla bir durum yok. Sizi aşşağılamamış aksine dalgaya almış, eğer sizi sevmeseydi veya gerçek anlamda içten içe dalga geçen biri olsaydı umursamazdı bile. Buraya yazıyorum eğer sizin netleriniz yükseldikçe ve başarınız arttıkça en sevinen ve tebrik edip, gururlanacak hocanız o hoca olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…