Hoca derse girmiyor

Hünkarım biliyorsunuzki (bilmiyor) yeni gelen müfredatta 4 dersten kaldığın an bitiyorsun. Bunun bi önemi yok ister beden eğitimi olsun ister kalem yazma becerisi olsun. O yüzden yani amacınız ne anlamadım ki eğitim benim en temel hakkım değil mi bi önemi var mı hangi ders olduğu.

Bizimki geliyor ve ders anlatıyor. Tarihin en boş dersi olabilir gerçekten. Bir de ciddi ciddi sınav yaptı.

O halde şikayet adabını da öğren. Şikayete en düşük amirden başlanır. Önce ders öğretmenine talebini bildireceksin. Daha sonra okul müdürüne bildireceksin. Daha sonra ilçe milli eğitim müdürlüğüne bildireceksin. Sonra il milli eğitim müdürlüğüne bildireceksin. Yine sonuç çıkmadıysa milli eğitim bakanlığına yazacaksın. Yine sonuç çıkmadıysa CİMER'e yazacaksın. Hadi kal sağlıcakla.

Boş ders gibi var mı ya? Bırak da girmesin, daha iyi.

Çok çok teşekkür ederim.

Yap geç çocukça davranma. Boş derste sohbet et, diğer derslere veya sınavlara çalış mesela değerlendir böyle durumları.
Hayır o en ön sıraya oturup hocanın anlattıklarını not alacak çünkü 4 sınavdan kalırsa bitiyor. Müdahale etmeyin.

Hayır o en ön sıraya oturup hocanın anlattıklarını not alacak çünkü 4 sınavdan kalırsa bitiyor. Müdahale etmeyin.

Anlamadım ben seni hocam kan davası mı var aramızda? Niye boş boş tutuldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…