nediyosun123123 Picopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #11 KdrKaya89 dedi: Şakasına dedim zaten ama bence takma kardeşim şöyle bir söz var "dünya hassas kalpler için bir cehennemdir" diye şimdiki aklım olsa kimseyi takmaz, üzülmez, umursamazdım daha çok ben üstlerine gider hak ettikleri cevabı yapıştırırdım. Genişletmek için tıkla... Matematiğimde çöp benim iyileştirmek için bir de kitap aldık.
KdrKaya89 dedi: Şakasına dedim zaten ama bence takma kardeşim şöyle bir söz var "dünya hassas kalpler için bir cehennemdir" diye şimdiki aklım olsa kimseyi takmaz, üzülmez, umursamazdım daha çok ben üstlerine gider hak ettikleri cevabı yapıştırırdım. Genişletmek için tıkla... Matematiğimde çöp benim iyileştirmek için bir de kitap aldık.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.247 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 10 Ekim 2023 #12 nediyosun123123 dedi: Matematiğimde çöp benim iyileştirmek için bir de kitap aldık. Genişletmek için tıkla... Alacaksın tabi geleceğin için çalışmalısın hayatında karşılaşacağın şeyleri düşün bu daha hiç bir şey, böyle durumlarla baş etmeyi öğren.
nediyosun123123 dedi: Matematiğimde çöp benim iyileştirmek için bir de kitap aldık. Genişletmek için tıkla... Alacaksın tabi geleceğin için çalışmalısın hayatında karşılaşacağın şeyleri düşün bu daha hiç bir şey, böyle durumlarla baş etmeyi öğren.