Hoca okulda olmama rağmen tam gün yok yazmış

516474

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum var. Cuma günü tam gün okuldaydım öğle arasında yemek yemeye gittik arkadaşlarla ama öğleden sonraki ilk derse geç kaldık ve yok yazıldık kalan 7 dersde okuldaydık müdür yardımcısının yanına gittim ve devamsızlığımın olmadığını söyledim ama dinletemedim ve şimdi e-Okul'a baktım tam gün yok yazılmışım böyle bir şey olabilir mi?

Yanlışlık olmuştur. Ya hocanız ya da okul idaresi yok yazmıştır. Belki de siz ilk ders yok yazılınca diğer dersler de yok yazıldığınız için tam gün olarak da anlaşılmış olabilir. İdareye gidip düzelttirebilirsiniz.

Yoklama defterinde kaç ders yok yazıldığın belli onu müdür yardımcısına göster düzeltmesini söyle düzeltmemesi halinde CİMER'e başvurabilirsin.

Arkadaşlar, bu kadar basit iş için CİMER'i meşgul etmeye ne gerek var yav? Okul idaresine gitse sorun çözülecek. Bu kadar basit iş için CİMER'i meşgul etmeye gerek yok. @ZerveoN.

Arkadaşlar, bu kadar basit iş için CİMER'i meşgul etmeye ne gerek var yav? Okul idaresine gitse sorun çözülecek. Bu kadar basit iş için CİMER'i meşgul etmeye gerek yok. @ZerveoN.

Dediğim gibi düzeltmemesi halinde CİMER'e şikayet hakkı var haklarını bilsin zaten düzeltir yanlış bir durum var.

Sınıf defterine bak sabah yok yazılmış mısın diye yazılmamışsan müdüre söyle defterde de yazmadığını belirt yazıldıysa müdürün insafına bağlı biraz en kötü hocana da söyle sizi yok yazdığını onla beraber gidersiniz idareye durumu anlatırsınız.

Yarın veya bir kaç gün sonra tekrardan söyle o seni unutup düzeltir ben öyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…