Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Kardeş biraz daha detay versen düşünürdük de ne dersi biliyoruz ne okulu ne sınıfı ne hocayı ne dersi
Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Kardeş biraz daha detay versen düşünürdük de ne dersi biliyoruz ne okulu ne sınıfı ne hocayı ne dersi
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 8 Ocak 2025 #3 Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Hocaya sorsana hangi konulardan çıkacak diye
Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Hocaya sorsana hangi konulardan çıkacak diye
HzCji Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 606 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Herhalde "Nasılsınız arkadaşlar" diye bi sorar girişte.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Lise olsa bir şeyler düşünürdüm de üniversite için bir şey diyemem
Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Lise olsa bir şeyler düşünürdüm de üniversite için bir şey diyemem
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 8 Ocak 2025 #6 Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Üniversite mi ilkokul mu lise mi ortaokul mu hangi ders biraz bilgi versen ona göre yorumlardık.
Seldnurr432 dedi: Arkadaşlar hoca ikinci ögretime sorduğu soruları birinci ögretime en azından 3-5 tane sorar mı aynı soruyu sizce? Genişletmek için tıkla... Üniversite mi ilkokul mu lise mi ortaokul mu hangi ders biraz bilgi versen ona göre yorumlardık.
Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2025 #7 Ahmt1 dedi: Üniversite mi ilkokul mu lise mi ortaokul mu hangi ders biraz bilgi versen ona göre yorumlardık. Genişletmek için tıkla... Üniversite aslında sorum şuydu ikinci öğretimlere sorulan soru örgün ögretimdekilere de hiç soruldu mu daha önce karsılastınız mı bunu kastetmiştim HzCji dedi: Herhalde "Nasılsınız arkadaşlar" diye bi sorar girişte. Genişletmek için tıkla... Onu mu kastettim ben daha ne dediğimi bile anlamamışsınız
Ahmt1 dedi: Üniversite mi ilkokul mu lise mi ortaokul mu hangi ders biraz bilgi versen ona göre yorumlardık. Genişletmek için tıkla... Üniversite aslında sorum şuydu ikinci öğretimlere sorulan soru örgün ögretimdekilere de hiç soruldu mu daha önce karsılastınız mı bunu kastetmiştim HzCji dedi: Herhalde "Nasılsınız arkadaşlar" diye bi sorar girişte. Genişletmek için tıkla... Onu mu kastettim ben daha ne dediğimi bile anlamamışsınız